Fragrances

SAUVAGE VERY COOL SPRAY

Τι σημαίνει να είσαι cool; Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όμως, πάνω απ’ όλα, είναι η υπέρβαση των ορίων και η ανακάλυψη του δικού μας χώρου....

news
Τι σημαίνει να είσαι cool; Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Όμως, πάνω απ’ όλα, είναι η υπέρβαση των ορίων και η ανακάλυψη του δικού μας χώρου. Μπορεί ένα άρωμα να είναι cool; Σίγουρα, αν στέκεται στο ύψος της πρόκλησης που σημαίνει φρεσκάδα, άνεση και ελευθερία. Το νέο Sauvage Very Cool μας δείχνει την καινούρια διάσταση του Sauvage Eau de Toilette, από το δημιουργό αρωμάτων του Dior, François Demachy, με μια νέα, αρρενωπή και άμεση τεχνική εφαρμογής. Αυτή η τολμηρή σύνθεση δεν είναι ούτε αντίγραφο, ούτε μια ελαφριά έκδοση του αρώματος Sauvage αλλά μια πιο ελεύθερη παραλλαγή, ιδανική για ταξίδια, που χαρίζει φρεσκάδα και μεταφέρει τη μαγεία της εφαρμογής του αρώματος σε ένα μοναδικό, δροσερό, άγριο σπρέι.

Μια πρωτότυπη τεχνική διαδικασία για ένα άρωμα που μπορείτε να το έχετε παντού μαζί σας, μια συσκευασία on-the-go.Ποιος είναι ο νέος τρόπος του Sauvage Very Cool Spray στην εφαρμογή του αρώματος; Πολύ απλά σπάζοντας τους συνήθεις, και συχνά περίπλοκους, κανόνες της αρωματικής τελετουργίας. Αυτή η νέα σύνθεση έχει κλειστεί σε ένα καινοτόμο, κομψό μπουκάλι που είναι δυνατό και ανθεκτικό, αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού. Εγκαταλείποντας τα ανδρικά μπάνια, ταξιδεύει ελεύθερα, παρακινώντας τους άνδρες να φορούν άρωμα όπου θέλουν και όποτε θέλουν. Το Sauvage Very Cool Spray είναι ένας πιστός, πρακτικός σύντροφος για τα ταξίδια που μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε, να πεταχτεί μέσα σε μια τσάντα ή να γλιστρήσει σε μια τσέπη.Τέλος, το Sauvage Very Cool Spray με τη δυνατότητα ψεκασμού προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ακόμα και με ανεστραμμένο μπουκάλι, κάνει την εφαρμογή του αρώματος γενναιόδωρη, δροσερή, αρρενωπή και εύκολη ανά πάσα στιγμή. Η αίσθηση φρεσκάδας είναι έντονη και άμεση.

"Η καινοτόμος τεχνική διαδικασία του Sauvage Very Cool Spray θέτει πραγματικά τη δημιουργική  κατεύθυνση κατά τη γνώμη μου. Συγκεκριμένα, το πρωτότυπο, ισχυρό σπρέι μικροδιάχυσης ήταν καθοριστικός παράγοντας, όταν δούλευα πάνω στο άρωμα. Αυτή η αφθονία στο σημείο του ψεκασμού με ώθησε να ξαναδουλέψω την ισορροπία της σύνθεσης. Μου άρεσε επίσης η ιδέα ενός εύχρηστου, εύκολου στη μεταφορά προϊόντος που να είναι ευχάριστο για καθημερινή χρήση" αναφέρει ο François Demachy, αρωματοποιός του Dior.Η τεχνολογική καινοτομία του Sauvage Very Cool Spray βασίζεται σε μια πρωτότυπη τεχνική διαδικασία φιλική προς το περιβάλλον, που είναι αποκλειστική στα αρώματα του Dior. Το Eau de Toilette προστατεύεται από το φως με μια ελαφριά θήκη αλουμινίου που κυκλοφορεί σ’ ένα μπουκάλι από άθραυστο αεροζόλ. Με κάθε ψεκασμό, η θήκη αλουμίνιου συμπιέζεται από τον αέρα, που την περιβάλλει και αυτό χρησιμεύει ταυτόχρονα  ως ένα οικολογικά υπεύθυνο προωθητικό, σε αντίθεση με τα κλασικά αεροζόλ, που χρησιμοποιούν σε γενικές γραμμές αέρια. Χάρη σε αυτή την τεχνική απελευθερώνεται μόνο το άρωμα χωρίς να αναμειχθεί με αέρια ή αέρα. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι το γενναιόδωρο σπρέι διαχέει ένα σύννεφο μικροσταγονιδίων πιο δυναμικά από ό,τι γίνεται με τον κλασικό ψεκασμό.
Η πρώτη αίσθηση του αρώματος κυριαρχείται από μια άμεση και αρρενωπή έφοδο δροσιάς από περγαμόντο Καλαβρίας. Συνδυασμένη με μία έντονη νότα γκρέιπφρουτ, η σύνθεση παίζει μια συναρπαστική μελωδία διαχυτικής λεβάντας που περιέχει νότες κάμφορας, τελειοποιώντας την αίσθηση "καθαρότητας" και ευεξίας.

Το Sauvage Very Cool Spray είναι τόσο δροσερό όσο και εκφραστικό υπογραμμίζοντας το άρωμα της σύνθεσης του Sauvage καθώς την εμποτίζει με μια έντονη χαλαρότητα.

INFO: Βρείτε τα αρώματα DIOR σε όλα τα attica.
SHARE THIS