Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

STAR MAGNOLIA

Εκλεπτυσμένα λευκά λουλούδια ανθίζουν με τη λαμπερή γοητεία της άνοιξης – το Star Magnolia ανθίζει. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε ζωηρά άνθη μανόλιας, φύλλα μανόλιας και άνθη πορτοκαλιού, με μία νότα λεμονιού στην κορύφωση, τζίντζερ και σίσο....

news
Εκλεπτυσμένα λευκά λουλούδια ανθίζουν με τη λαμπερή γοητεία της άνοιξης – το Star Magnolia ανθίζει. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε ζωηρά άνθη μανόλιας, φύλλα μανόλιας και άνθη πορτοκαλιού, με μία νότα λεμονιού στην κορύφωση, τζίντζερ και σίσο. Είναι άκρως δελεαστικό και  ερωτικό.

Η ευωδιά της άνοιξης έρχεται στη κεντρική σκηνή της Jo Malone London, με το πρώτο hair mist. Το εκλεκτό άνθος μανόλιας φλερτάρει με το πορτοκάλι, το λεμόνι και το σίσο για να δημιουργήσει ένα πέπλο εξαιρετικής λάμψης και μαλακτικής θεραπείας.Η Master Perfumer του οίκου, Anne Flipo, παροτρύνει "Φορέστε το καθημερινά, μόνο του ή σε συνδυασμό με το άρωμα που αγαπάτε."

Το Star Magnolia Blossom αφήνει λουλουδάτες, φρέσκιες και διαπεραστικές νότες με άπλετα χυμώδη πέταλα γιασεμιού. Το φύλλο μανόλιας δίνει μία φρέσκια και πράσινη όψη στο άρωμα.

INFO: Βρείτε τα προϊόντα JO MALONE στα attica, City Link, Golden Hall & Τσιμισκή.
SHARE THIS