Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

MYRRH & TONKA

Πλούσιο εκχύλισμα μύρου συλλέγεται με το χέρι από τα δέντρα της Ναμίμπια. Ζεστό αμύγδαλο, πλούσια βανίλια και εθιστικοί σπόροι tonka. ...

news
Ευγενές, αισθησιακό, μεθυστικό - το νέο άρωμα από τη Jo Malone London είναι ένα νομαδικό τραγούδι της άμμου και του λυκόφωτος. Πλούσιο εκχύλισμα μύρου συλλέγεται με το χέρι από τα δέντρα της Ναμίμπια. Ζεστό αμύγδαλο, πλούσια βανίλια και εθιστικοί σπόροι tonka. 


Η Master Perfumer Mathilde Bijaoui περιγράφει χαρακτηριστικά: “Υπάρχει μια ατμόσφαιρα εθισμού και πλούτου σε αυτό το άρωμα που απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες. Στην κορυφή υπάρχει ένας υπαινιγμός λεβάντας και μια floral νότα, δημιουργώντας ένα παρήγορο και αισθησιακό άρωμα. Η πλούσια νότα μύρου αφήνει μια μοναδική αίσθηση, ενώ οι σπόροι tonka δίνουν την αίσθηση της γενναιοδωρίας. Είναι γοητευτικό και μαγευτικό.”  INFO: Τα προϊόντα JO MALONE LONDON θα τα βρείτε αποκλειστικά στα attica, City Link, Golden Hall & Τσιμισκή.
SHARE THIS