Fragrances

GUCCI GUILTY

Τα νέα αρώματα Gucci Guilty αποτελούν μια νέα αρχή, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του οίκου. Δημιουργήθηκαν και απευθύνονται στις σύγχρονες και απελευθερωμένες προσωπικότητες....

news news
Τα νέα αρώματα Gucci Guilty αποτελούν μια νέα αρχή, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του οίκου. Δημιουργήθηκαν και απευθύνονται στις σύγχρονες και απελευθερωμένες προσωπικότητες.

Ένα σύγχρονο σύμβολο απελευθέρωσης


Πίσω από την επανάσταση του οίκου Gucci, κρύβεται ένα νέο όραμα, εκλεκτικό, σύγχρονο, ρομαντικό, μέσα από το οποίο ο καλλιτεχνικός διευθυντής Alessandro Michele μας αφηγείται μια διαφορετική ιστορία για τη μάρκα. Υμνώντας την ατομικότητα και τη γοητεία του απροσδιόριστου, ο οίκος Gucci χαρτογραφεί τη χειραφετημένη σεξουαλικότητα. Η νέα έκφραση του οίκου είναι μία αίσθηση ελευθερίας, σχεδιασμένη με πάθος και αυθεντικότητα. Με αφετηρία τις επιδείξεις μόδας, η ιστορία αυτή έχει ανθίσει σε κάθε κομμάτι της μάρκας, και τώρα μεταμορφώνει τα αρώματα Gucci, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2016 με τα best seller του οίκου: Gucci Guilty for him και Gucci Guilty for her. 

Η γενιά που εμπνέει τον Alessandro Michele χαρακτηρίζεται από μία πανηγυρική αναρχία. Δεν πιστεύουν στην συμμόρφωση, δεν υποτάσσονται σε ετικέτες ούτε και σε κανόνες μεταξύ των φύλων, ξεφεύγοντας έτσι από κοινά κοινωνικά όρια. Εκφράζονται με όποιον τρόπο επιθυμούν, με όποιον επιθυμούν και εξερευνούν με πάθος ό,τι θέλουν. Είναι ηδονιστικοί χωρίς να απολογούνται και επιδίδονται στις απολαύσεις της ζωής, χωρίς να αισθάνονται ενοχές. Πειραματίζονται και απολαμβάνουν, επειδή αισθάνονται εντελώς ελεύθεροι. Αυτός ο μοντέρνος τρόπος εκδήλωσης της αυτό-έκφρασης και της σεξουαλικότητας πυροδοτεί το νέο κεφάλαιο του Gucci Guilty. Ενισχύει την ισχυρή δήλωση της διαφημιστικής καμπάνιας: #GuiltyNotGuilty και την απελευθερωτική της ιδέα, με τρεις χαρακτήρες που αποκαλύπτουν μία νέα αυγή της σεξουαλικότητας, απελευθερωμένη από προσδοκίες και κανόνες. 

«Απλά θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται ελεύθεροι», δηλώνει ο Alessandro Michele. «Αν περπατήσετε σε ένα δρόμο, σε οποιαδήποτε πόλη ή μεγαλούπολη του κόσμου, συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει ένα είδος θαυμάσιας αναρχίας που χαρακτηρίζει την νεολαία, αλλά και τους ανθρώπους κάθε ηλικίας». 


Ζωτικής σημασίας για την δημιουργία αφήγησης της νέας ιστορίας του Gucci Guilty αποτελεί το σκηνικό της διαφημιστικής καμπάνιας. Επιλεγμένη από τον Alessandro Michele, η Βενετία φιλοξενεί το παλαιότερο καρναβάλι, ένα σκηνικό που ενίσχυσε την ευχαρίστηση και την ακολασία που αναζητούσε η Ευρώπη του 18ου αιώνα. Μία πόλη που, καθ’ όλη τη διάρκεια του παρελθόντος της, επέτρεπε στους ανθρώπους να είναι εκκεντρικοί και να παραβιάζουν τους κανόνες της κοινωνίας, με την απελευθερωτική της αύρα να εξακολουθεί να περικλείει τους δρόμους της έως σήμερα.   

Από τα ομιχλώδη σοκάκια ως την ξεθωριασμένη χλιδή του μπαρόκ παλατιού, όπου ξεδιπλώνεται η νέα αυγή του Gucci Guilty, η Βενετία αποτελεί ένα μαγευτικό σκηνικό ομορφιάς και μυστηρίου. Ο σκηνοθέτης και φωτογράφος Glen Luchford συλλαμβάνει αυτή τη διάθεση. Γυρισμένη σαν ένα σύνολο από αναδρομές, η διαφημιστική καμπάνια δημιουργεί την ατμόσφαιρα μιας αισθησιακής ίντριγκας, προβάλλοντας το πριν και το μετά μίας προσωπικής στιγμής που μοιράζονται ο Jared Leto με τα μοντέλα Julia Hafstrom και Vera Van Erp. Το τρίο εξερευνά ο ένας τον άλλο και το περιβάλλον τους με μία απελευθερωμένη έκφραση της σεξουαλικότητας. Στο σετ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνέλαβε κάποιες ονειρικές σκηνές της διαφημιστικής καμπάνιας, χρησιμοποιώντας τη λεζάντα #GuiltyNotGuilty, και κατόπιν τις μοιράστηκε με εκατομμύρια ακόλουθους σε μία αποκλειστική προβολή στο λογαριασμό Snapchat του οίκου.

Κάτω από το φως του #GuiltyNotGuilty, τα αρχικά αρώματα Gucci Guilty ενσωματώνουν την νέα ακμή της μάρκας. Σηματοδοτούν την ελευθερία, σπάζοντας με παραδοσιακά αρσενικά και θηλυκά συστατικά αρωμάτων. Το άρωμα Gucci Guilty for Her καθορίζεται από την υπογραφή μίας Fougère συμφωνίας από γεράνι, που χρησιμοποιείται συχνά στα ανδρικά αρώματα, ενώ στην καρδιά του αρώματος Gucci Guilty for Him το λουλουδάτο, αισθησιακό άνθος πορτοκαλιάς δεν συμφωνεί με τις κλασσικές νότες ενός ανδρικού αρώματος, αυξάνοντας έτσι τη γοητεία του αρώματος. Η αισθησιακή και μαγική πασχαλιά δεμένη με κεχριμπάρι στο άρωμα Gucci Guilty for Her ακτινοβολεί ζεστασιά και χάρη, δίνοντας μεγάλη διάρκεια. Αυτό είναι το άρωμα που δημιουργήθηκε για όποιον νιώθει ακόλαστος. Το Gucci Guilty for Him ξεδιπλώνεται με αναζωογονητικό λεμόνι, και εντείνεται με αισθησιακές νότες από λεβάντα και πατσουλί. 

#GuiltyNotGuiltyINFO: Ανακαλύψτε τα αρώματα GUCCI σε όλα τα attica καθώς & στο atticabeauty.gr.
SHARE THIS