Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

BOSS THE SCENT FOR HER

Αντλώντας την έμπνευσή του από την τέχνη της αποπλάνησης, το πολυτελές και αισθησιακό άρωμα είναι η γυναικεία εκδοχή του αντίστοιχου ανδρικού αρώματος, σχεδιασμένο με στόχο να απελευθερώσει την ελκυστική δύναμη που κρατά μια γυναίκα μέσα της, με μια...

news
Αντλώντας την έμπνευσή του από την τέχνη της αποπλάνησης, το πολυτελές και αισθησιακό άρωμα είναι η γυναικεία εκδοχή του αντίστοιχου ανδρικού αρώματος, σχεδιασμένο με στόχο να απελευθερώσει την ελκυστική δύναμη που κρατά μια γυναίκα μέσα της, με μια σαγηνευτική γοητεία.

Αρχικά, γεννήθηκε το άρωμα για τον άνδρα BOSS THE SCENT, ένα ταξίδι ισχυρής αποπλάνησης μέσα από τα μάτια ενός άνδρα. Σήμερα, υπό το δημιουργικό πρίσμα του Jason Wu, ως Καλλιτεχνικού Διευθυντή, για την BOSS Womenswear, το BOSS THE SCENT for her αποπνέει δυναμισμό και την ίδια στιγμή μοναδική θηλυκότητα.
Αντικατοπτρίζοντας το όραμα του Wu στην BOSS Womenswear, αναδύεται η ιδέα που φέρνει σταθερά πιο κοντά τον κόσμο του άνδρα με αυτόν της γυναίκας. «Υπάρχει κάτι παντοδύναμο και έμφυτα σαγηνευτικό στην γυναίκα που υιοθετεί το ανδρόγυνο look, το οποίο ενισχύει τη θηλυκότητά της», εξηγεί ο Jason Wu. «Αυτή είναι η βασική ιδέα πίσω από αυτό το άρωμα, που συγχρόνως διαθέτει μια θηλυκή κομψότητα μέσα του. Είναι σαν ένα παιχνίδι ίσος προς ίσον- ο άνδρας βρίσκεται απέναντι στη γυναίκα, προσφέροντας και οι δύο κάτι στο τραπέζι». Ο Wu αναζήτησε την αντιπαράθεση του άνδρα και της γυναίκας σε όλα τα επίπεδα της δημιουργίας του αρώματος. Σαν ένα λαμπερό και αγέρωχο αρπακτικό που πετά ψηλά, ολοκληρώνει την εμφάνισή του μ’ ένα πολύτιμο κόσμημα στην κορυφή. 

Το BOSS THE SCENT κινείται από την έλξη στην αποπλάνηση και καταλήγει στον εθισμό με έναν ισχυρό συνδυασμό υλικών. Το Μελένιο Ροδάκινο και η Φρέζια συναντιούνται σε έναν μοναδικό συνδυασμό που ιντριγκάρει και τους δύο πρωταγωνιστές με μια εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα απαλή εξουσία, ξυπνώντας στον άντρα την ανάγκη ν’ ανακαλύψει περισσότερα. Καθώς οι δύο τους έρχονται ολοένα και πιο κοντά, ζεστές και αισθησιακές νότες καρδιάς από το ανατολίτικο άνθος Οσμανθός αρχίζουν να αποκαλύπτονται – και μαζί τους μία κρυμμένη δύναμη αναδύεται από βαθιά. Αυτός είναι ο καταλύτης που κινεί την έμφυτη, μαγευτική δύναμη του αρώματος. 

Εγκλωβισμένοι μαζί και ανίσχυροι να αντισταθούν, το άρωμα αποκαλύπτει μία ακαταμάχητη βασική του νότα από Ψημένο Κακάο που διεγείρει τις αισθήσεις ακόμη περισσότερο. Αποπνέοντας ένταση και μυστήριο, προκαλεί μία αδιαμφισβήτητη χημεία μεταξύ της γυναίκας που το φοράει και του άνδρα τον οποίο σαγηνεύει, ενδίδοντας στη δύναμη του BOSS THE SCENT for her. 

Η Anna Ewars και ο Theo James είναι τα πρόσωπα που ενσαρκώνουν την γυναίκα και τον άνδρα της νέας καμπάνιας BOSS THE SCENT. Το μοντέλο από την Γερμανία Anna Ewars, αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για τη διπλή αισθητική της γυναίκας BOSS- δυναμική και αισθησιακή με την ικανότητα να μαγνητίζει τα βλέμματα όπου πηγαίνει. Πρόκειται για την προσωποποίηση της αποπλάνησης. Ο άνδρας, ο βρετανός ηθοποιός Theo James, αποτελεί την προσωποποίηση της σαγηνευτικής πλευράς του BOSS Man: Ο άνδρας που αποπνέει αυτοπεποίθηση τόσο με την φυσική του παρουσία, όσο και με την ανεπιτήδευτη φυσική γοητεία του. Αυτός είναι ο συνδυασμός που τον κάνει ακαταμάχητο. 

INFO: Ανακαλύψτε τα αρώματα HUGO BOSS σε όλα τα attica.
SHARE THIS