Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

LES INFUSIONS DE PRADA / INFUSION MIMOSA

Η σειρά των αρωμάτων Les Infusions de Prada εκφράζει τις ποιητικές αντιφάσεις του οίκου. Τα αρώματα ενσαρκώνουν την κομψή δυαδικότητα στην καρδιά του οίκου Prada: κληρονομιά που έχει εκμοντερνιστεί, ποίηση που συναντά την ακρίβεια, ένστικτο μαζί με...

news
Η σειρά των αρωμάτων Les Infusions de Prada εκφράζει τις ποιητικές αντιφάσεις του οίκου. Τα αρώματα ενσαρκώνουν την κομψή δυαδικότητα στην καρδιά του οίκου Prada: κληρονομιά που έχει εκμοντερνιστεί, ποίηση που συναντά την ακρίβεια, ένστικτο μαζί με ευφυΐα, λεπτότητα υπογραμμισμένη με δύναμη, αισθησιασμό μαζί με φρεσκάδα.

Ενάντια στα γυναικεία και στα ανδρικά στερεότυπα και διαφοροποιούμενη από τις τρέχουσες τάσεις των αρωμάτων, η συλλογή Les Infusions de Prada αντιπροσωπεύει το σεβασμό για το παρελθόν, την αντίληψη της θέσης μας στο παρόν και τις προοδευτικές απόψεις του οίκου Prada για το μέλλον.

Κάθε άρωμα της σειράς Les Infusions de Prada, αποτελεί μια ποιητική ερμηνεία ενός ξεχωριστού, φυσικού συστατικού. Μια εκλεπτυσμένη αντιπαράθεση της παράδοσης και του μοντερνισμού. Η συλλογή αποτελείται από έξι αρώματα: Iris, Iris Cèdre, Fleur d' Oranger, Amande, OEillet και Vetiver στα οποία προστίθεται το νέο, βελούδινο και απαλό άρωμα Mimosa.

Υπό τη δημιουργική καθοδήγηση και την έμπνευση της Miuccia Prada, η αρωματοποιός Daniela Andrier έχει την επιμέλεια της σειράς Les Infusions de Prada.“Το άρωμα Mimosa είναι σαν μια ανάδυση σε κίτρινο βελούδο. Μια εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων.”– Daniela Andrier

Το άρωμα έχει τη μυρωδιά ενός δέντρου που βρίσκεται σε πλήρη άνθιση, προς το τέλος του καλοκαιριού, ίσως στα νότια της Γαλλίας. Πουδρέ και λουλουδάτο, με μια κίτρινη βελούδινη απαλότητα που είναι σχεδόν απτή. Τα έλαια Star Anise και Mandarin δίνουν έμφαση στη μοναδική απαλότητα, ενώ το απόσταγμα τριαντάφυλλου προσδίδει μια φωτεινή αίσθηση. 
Το Mimosa ανατρέπει την παραδοσιακή ερμηνεία του κύριου συστατικού του, προσδίδοντας του ένα νέο νόημα. Υπάρχει μια ένταση μεταξύ της οικειότητας μιας ανάμνησης και του αποτελέσματος της διαδικασίας της έγχυσης. Είναι απίστευτα καθημερινό και όμως αδύνατο να το συλλάβει κανείς: μια θολή διάκριση ανάμεσα στο καθημερινό και στο φανταστικό.

Τα αρώματα Les Infusions de Prada εκπροσωπούν τους κώδικες του οίκου Prada. Τα vintage μπουκάλια, είναι διακοσμημένα με το κλασικό λογότυπο του οίκου, το οποίο σχεδιάστηκε το 1913 από τον παππού της Miuccia Prada. Το άρωμα Mimosa ξεχωρίζει από το φωτεινό κίτρινο χρώμα που έχει το μπουκάλι και το καπάκι του.

SHARE THIS