Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

GIORGIO ARMANI GIOIA

Μέσα από το αρχικό, αλλά και με δύο καινούργια αρώματα, η Gioia μας προσφέρει την απολαυστική εμπειρία της όμορφης, συναρπαστικής Φύσης....

news
Μέσα από το αρχικό, αλλά και με δύο καινούργια αρώματα, η Gioia μας προσφέρει την απολαυστική εμπειρία της όμορφης, συναρπαστικής Φύσης. Η δύναμη του νερού που έχει αιχμαλωτιστεί στο ACQUA di Gioia ενώνεται με τη λαμπερή ευτυχία του ήλιου, το SUN di Gioia, και την απολαυστική ενέργεια του αέρα, το AIR di Gioia.

Η λέξη Gioia από μόνη της είναι αισιόδοξη, εφόσον σημαίνει "χαρά". Δημιουργεί ευφορία. Προκαλεί μια χαρούμενη έξαψη του σώματος και του πνεύματος και γαλήνια, αυθεντική, απτή χαρά, μια χαρά που δεν την προσποιείσαι, ούτε την εκβιάζεις. Είναι μια χαρά γεννημένη από την αγνότητα της Φύσης.

Όλα ξεκίνησαν με το ACQUA di Gioia, ένα άρωμα γεμάτο χάρη και λάμψη, ένα θαύμα αφιερωμένο στο να είσαι ο εαυτός σου, που μας καλεί να συνδεθούμε ξανά με την αληθινή μας φύση. Το δροσερό Eau de Parfum στο μπουκάλι με το πράσινο χρώμα της θάλασσας αποπνέει δύναμη και σθένος. Εξαιρετικά πολύπλευρο, ξεκινάει με τις νότες κορυφής που συνδυάζουν θρυμματισμένη μέντα και φρούτα κι εντείνεται γρήγορα με νότες ζουμερού αχλαδιού και τροπικών φρούτων. Έπειτα αναδύεται μια αέρινη λουλουδάτη καρδιά, βασισμένη στο νερό από πέταλα γιασεμιού κι ακολουθεί μια κεχριμπαρένια και ξυλώδης βάση που συνδυάζεται με μια συμφωνία καστανής ζάχαρης, μια καραμελωμένη και αισθησιακή νότα.

Σήμερα, δύο νέα συναισθήματα έρχονται να προστεθούν στο πλευρό του ACQUA di Gioia. Δύο νέες στιγμές πληρότητας που πηγάζει από τη Φύση: το AIR di Gioia και το SUN di Gioia. Δύο στοιχεία της Φύσης, ο αέρας και ο ήλιος, ενώνουν τις δυνάμεις τους με το νερό. Οι τρεις αρχές δημιουργίας της ζωής, μαζί, σε μια τριλογία.

INFO: Ανακαλύψτε τα αρώματα GIORGIO ARMANI σε όλα τα attica.
SHARE THIS