Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fragrances

FAHRENHEIT COLOGNE

Επιλέξτε τη διάφανη δροσιά μιας cologne και προκαλέστε τη δύναμη του Fahrenheit. Διεκδικείστε τον εαυτό σας, γίνετε άμεσοι, αναγνωρίσιμοι και, ακόμα,...

news
Επιλέξτε τη διάφανη δροσιά μιας cologne και προκαλέστε τη δύναμη του Fahrenheit. Διεκδικείστε τον εαυτό σας, γίνετε άμεσοι, αναγνωρίσιμοι και, ακόμα, γίνεται πρόθυμοι να χάσετε τον εαυτό σας και να περάσετε σε μία άλλη διάσταση. Η Fahrenheit Cologne δημιουργήθηκε μέσα από αυτή την επιθυμία. Μια δημιουργία από τον François Demachy, τον Dior Perfumer-Creator, ο οποίος παίζει τόσο με την καθαρότητα και τη διαφάνεια του Fahrenheit, χωρίς να χάσει τίποτα από την ξυλώδη πικάντικη γοητεία, που συγκεντρώνει όλη την συναισθηματική ένταση αυτού του εμβληματικού αρώματος. Ένα Fahrenheit γεμάτο αντιθέσεις, που πηγαίνει προς μια νέα εποχή.

Η cologne πρέπει να είναι δροσερή, εύκολη να τη φορέσεις και πρέπει να σε προκαλεί για να αρωματίζεσαι συνεχώς. Ένα διάσημο άρωμα που βασίζεται σε μια συμφωνία εσπεριδοειδών, μπορεί ωστόσο να φανερωθεί και σε πολλές παραλλαγές. Ο François Demachy έχει μεταμορφώσει την εμβληματική Fahrenheit σε μια διακριτική cologne, ανακατεμένη με αντίρροπες δυνάμεις.
Προσπαθώντας πάνω από όλα να διατηρήσει το πνεύμα του αρώματος, κατάφερε να παραμείνει πιστός στο φλογερό ταπεραμέντο του, ενσταλάζοντας σε αυτό μια νέα ελαφρότητα. Μια αρωματική πρόκληση που γίνεται δεκτή με ευκολία, αλλά απογειώνει το σημείο αναφοράς, αλλάζει τα δεδομένα, ανατρέπει τα πρότυπα.«Το Fahrenheit είναι ένα καθιερωμένο άρωμα. Ήθελα να δημιουργήσω μια ξεχωριστή cologne, που να είναι σαν μια ανοιχτή πόρτα στα έντονα ακόρντα της. Στόχος μου ήταν μια ευγενική έλξη προς πιο αιφνίδιες νότες» αναφέρει ο Demachy.

Στη νέα σύνθεση προστέθηκαν νέες, φρέσκες και υδάτινες νότες, όπως επίσης και πικάντικα χαρακτηριστικά μέτριας έντασης (mezzo voce). Οι λαμπερές νότες λάμπουν, ενώ συναντούν τις διακριτικά ξυλώδεις νότες του Fahrenheit. Και όλα επιτυγχάνονται στην εκπληκτική ισορροπία με τις θρυλικές αρωματικές νότες του Fahrenheit. Μια σύνθεση, της οποίας η αρχή γίνεται τέλος και ταρακουνά τα πρότυπα.

ΙΝFO: Τη νέα Fahrenheit θα την βρείτε σε όλα τα attica.


SHARE THIS