Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

SCARLETT JOHANSSON IN D&G MAKE UP

Η Scarlett Johansson μάγεψε για ακόμη μια φορά με την ομορφιά της, τραβώντας τα βλέμματα όλων κατά τη διάρκεια των 87ων Βραβείων Όσκαρ. Το λαμπερό look της δημοφιλούς ηθοποιού, που επιμελήθηκε η Dolce&Gabbana Beauty αποκλειστικά για εκείνη, τόνιζε...

news
Η Scarlett Johansson μάγεψε για ακόμη μια φορά με την ομορφιά της, τραβώντας τα βλέμματα όλων κατά τη διάρκεια των 87ων  Βραβείων Όσκαρ. Το λαμπερό look της δημοφιλούς ηθοποιού, που επιμελήθηκε η Dolce&Gabbana Beauty αποκλειστικά για εκείνη, τόνιζε απόλυτα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της: τα απίστευτα χείλη και τα πανέμορφα μάτια της.

Η Scarlett, brand ambassador του αρώματος The One, όπως επίσης και της σειράς Dolce&Gabbana The Make Up, κατέπληξε όλους με το εντυπωσιακό μακιγιάζ της, το οποίο επιμελήθηκε η make up artist των celebrities Mai Quynh. «Αυτό το look δεν έχει τίποτε το επιβλητικό ή έντονο», δήλωσε η Mai σχετικά με το look που δημιούργησε. «Το ιδανικότερο πρόσωπο για να αναδειχθεί το χρώμα στα χείλη είναι αυτό της Scarlett».

Η Mai δημιούργησε την ιδανική βάση για το make up με το The Primer. Την ένταση στα μάτια την έδωσε εφαρμόζοντας την κρεμώδη σκιά Perfect Mono Intense Cream Eye Colour στην απόχρωση Dahlia. Επίσης, για το look που ταιριάζει απόλυτα στην Scarlett, η Mai χρησιμοποίησε ό,τι πιο νέο από τη σειρά Dolce&Gabbana Beauty, το Dolce Matte Lipstick στην απόχρωση Dolce Desire για ένα χρωματικό αποτέλεσμα που παραπέμπει σε πολύτιμους λίθους.

INFO: Ανακαλύψτε το make up της Dolce&Gabbana στα attica City Link και Golden Hall.
SHARE THIS