Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

PIVOINE SUZHOU FROM ARMANI/PRIVE

O Giorgio Armani παρουσιάζει το Pivoine Suzhou, τη νέα προσθήκη στη συλλογή “Les Eaux” και το πρώτο Armani/Prive άρωμα που εμπνέεται από τους μυθικούς κήπους της Ασίας. Ο Giorgio Armani αποδίδει τη φιλοσοφία των Συλλογών Υψηλής Ραπτικής σε μοναδικά...

news
O Giorgio Armani παρουσιάζει το Pivoine Suzhou, τη νέα προσθήκη στη συλλογή “Les Eaux” και το πρώτο Armani/Prive άρωμα που εμπνέεται από τους μυθικούς κήπους της Ασίας. Ο Giorgio Armani αποδίδει τη φιλοσοφία των Συλλογών Υψηλής Ραπτικής σε μοναδικά και αξέχαστα αρώματα. Κάθε άρωμα  Armani/Prive δημιουργείται σαν ένα ρούχο άψογα διακοσμημένο. Μια πολύτιμη ισορροπία ασυμβίβαστης τελειότητας, ένα απόσταγμα  σπάνιων και φωτεινών  πρώτων υλών. Η επανεφεύρεση της Υψηλής Αρωματοποιίας, σχεδιασμένης να δημιουργεί αυθεντικές στιγμές συναισθήματος. 

Τα αρώματα Armani/Prive χωρίζονται σε τρεις συλλογές που διαρκώς εξελίσσονται. Η συλλογή “La Collection” υμνεί τις πιο ξακουστές αρωματικές νότες της δυτικής παράδοσης της αρωματοποιίας. Η συλλογή “La Collection des Mille et une Nuits” παραπέμπει στους επικούς μύθους και την πολυτέλεια της Ανατολής. Η συλλογής “Les Eaux” ξυπνά αναμνήσεις από τους θρυλικούς κήπους της Μεσογείου.  

Με το Pivoine Suzhou, ο Giorgio Armani εφευρίσκει εκ νέου του Eau de Toilette, συνδυάζονται την κομψότητα με την φρεσκάδα, αλλά και τον διακριτικό, απαλό αισθησιασμό. Ένα οσφρητικό ταξίδι εμπνευσμένο από πολύτιμα λουλούδια και φυτά, το φως του ήλιου και την καθαρότητα, το τρεχούμενο νερό – την πηγή της ζωής. Στη Κίνα, ο χαρακτήρας του αρώματος αντιπροσωπεύει επίσης τη θηλυκότητα – το γιν- και το ξεκίνημα της ίδιας της ζωής. Το νερό είναι ομορφιά. Φυλακίζει εκατοντάδες αποχρώσεις του μπλε, είναι ρευστό σαν το μετάξι που γλυστρά στην επιδερμίδα, λαμπερό μέσα στην διαφάνεια του ή μυστηριωδώς αδιάφανο, το νερό αποτελεί μια διαρκής πηγή έμπνευσης που ρέει στις συλλογές του Giorgio Armani.  Το Pivoine Suzhou είναι επίσης η αποθέωση του πιο αγαπητού άνθους της Κίνας, της παιώνιας. Το σύμβολο της αρχαίας Ιαπωνικής αυτοκρατορίας, η παιώνια αντιπροσωπεύει την ευτυχία, τη χάρη και την ευημερία. Πρόκειται για ένα άνθος που αναγεννιέται κάθε χρόνο, σαν αγάπη που αναζωπυρώνει, η φευγαλέα τελειότητα που ενσαρκώνει την ποίηση και τη δύναμη της φύσης. Η αντανάκλαση της καθρεφτίζεται στο φρέσκο, λαμπυρίζον νερό. 

Ήταν αυτή η εικόνα του νερού που “φυλακίζεται” στους δροσερούς κήπους και στα ρυάκια που σαν καθρέφτης αντανακλούν χρώματα και εικόνες που οδηγεί  τον Armani να επιστρέφει διαρκώς στην Κίνα. Στη Suzhou, ένα μέρος προστατευμένο από την UNESCO σαν φυσικό μνημείο, ο μαέστρο ανακάλυψε μια πόλη γεμάτη από ρυάκια και γέφυρες, που τροφοδοτούνται από τον υπέροχο ποταμό Yangtze, εκεί όπου οι παγόδες ξεπροβάλουν πίσω από τα τείχη που κρύβουν κήπους του 6ου αιώνα. Ήταν ένας άλλος Ιταλός ταξιδιώτης, ο Μάρκο Πόλο, που περιέγραψε τη Suzhou σαν τη “Βενετία της Ανατολής” – τόσο πολύ τα κανάλια της του θύμιζαν την πατρίδα. Αυτή η περιγραφή έχει μείνει συνδυασμένη με τη Suzhou ως σήμερα, συνδέοντας τις δυο κουλτούρες. 

Η Suzhou είναι ένας συνδυασμός ομορφιάς, τέχνης και φύσης. Για τον Giorgio Armani, ο σχεδιασμός μιας δημιουργίας υψηλής ραπτικής ή ενός αρώματος απαιτεί την ίδια αρμονία των στοιχείων. Το καθένα είναι μια αναζήτηση του εξαιρετικού, μια σπουδή στην αγνότητα και την τελειότητα. Υπνωτικά εκλεπτυσμένο, ακτινοβολεί φως. Η ομορφιά της παιώνιας είναι παντοτινή. Και καμιά παιώνια δεν είναι τόσο πολυπόθητη όσο τα αρχαία δέντρα με παιώνιες της Κίνας. Με το Pivoine Suzhou, o Giorgio Armani φυλακίζει τη φυσική τελειότητα αυτού του θρυλικού λουλουδιού – της ηδονικής φρεσκάδας του αρώματος, τη πολυτελή αφθονία από πέταλα και το απαλό αισθησιακό άγγιγμα – για δημιουργήσει ένα μπουκέτο από συναισθήματα, φωτεινά και ταυτόχρονα μεθυστικά.
SHARE THIS