Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DIOR HOMME GENESIS

Ο Francois Demachy, αρωματοποιός του Dior, μας οδηγεί στο Genesis. Ο μαέστρος δίνει φωνή στη λαμπρή σύνθεση του με ένα film εντελώς καινοτόμο. Ένα ασπρόμαυρο ταξίδι σε μια ομορφιά που υπνωτίζει. Ένα νέο είδος film που δείχνει τη σύνθεση του αρώματος...

news
Ο Francois Demachy, αρωματοποιός του Dior, μας οδηγεί στο Genesis. Ο μαέστρος δίνει φωνή στη λαμπρή σύνθεση του με ένα film εντελώς καινοτόμο. Ένα ασπρόμαυρο ταξίδι σε μια ομορφιά που υπνωτίζει. Ένα νέο είδος film που δείχνει τη σύνθεση του αρώματος Dior Homme με έναν μοναδικό τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα σε κανένα άρωμα.Ποιητικό, αλλά και μοντέρνο και ταυτόχρονα σοφιστικέ, το film αυτό δίνει την πολυτέλεια να σταματήσουμε τον χρόνο. Τα πλάνα παρουσιάζουν μια οπτική χορογραφία που διεισδύει μέσα στα πρωταρχικά υλικά της σύνθεσης του αρώματος, παρατηρώντας τα σαν πολύτιμους και σπάνιους λίθους. Το Genesis μπορεί να θεωρηθεί ένα αισθητικό έργο που μας προσκαλεί να απολαύσουμε την ιστορία του αρώματος.
Για πρώτη φορά, ένα άρωμα αποκαλύπτει την προέλευση και τη σύνθεσή του. Κάθε πλάνο μας δίνει τη δυνατότητα, πατώντας το pause, να βυθιστούμε μέσα στα συστατικά.
SHARE THIS