Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DOLCE&GABBANA SKINCARE

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η δημιουργική σχέση των Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι δύο σχεδιαστές μοιράζονται ένα μοναδικό όραμα: να αναδείξουν και να ενισχύσουν τη φυσική γοητεία κάθε γυναίκας, κάνοντάς την να αισθάνεται όμορφα....

news
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η δημιουργική σχέση των Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι δύο σχεδιαστές μοιράζονται ένα μοναδικό όραμα: να αναδείξουν και να ενισχύσουν τη φυσική γοητεία κάθε γυναίκας, κάνοντάς την να αισθάνεται όμορφα. Από την πρώτη τους κολεξιόν το 1985, τη δημιουργία των αρωμάτων Dolce&Gabbana Parfums το 1992 και την ενίσχυσή της από τη συλλογή μακιγιάζ Dolce & Gabbana Τhe Make Up το 2009, η σειρά περιποίησης Dolce&Gabbana Skincare αποτελεί την φυσική εξέλιξη του οράματος των σχεδιαστών να ολοκληρώσουν την ομορφιά μιας γυναίκας. Οι σχεδιαστές πιστεύουν ακράδαντα πως ένα όμορφο δέρμα είναι η εξωτερική προβολή μιας καλής ζωής. Το όμορφο δέρμα δεν είναι άπιαστο ή ακατόρθωτο. Είναι φυσικό, αβίαστο, και πάνω απ' όλα αληθινό, καθώς εκφράζει εμπιστοσύνη, θετική διάθεση και ευγένεια. 

Αυτό το είδος της ομορφιάς προσελκύει την προσοχή με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο. Δημιουργεί μια παρουσία, μια αύρα, μια γοητεία που είναι αδύνατο να αγνοήσει κανείς. Για να μεταφέρουν αυτή τη λαμπερή αύρα στη σειρά περιποίησης Dolce&Gabbana Skincare, οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από τις ρίζες τους. Εμπλουτισμένη από τους αιώνες της πολιτισμικής σύγκρουσης, η Σικελία και τα τρία ακρωτήριά της, φέρνουν στο προσκήνιο ποικίλα και καρποφόρα πλούτη από την Ανατολή, τη Δύση και το Νότο. Κοιτάζοντας προς τη Δύση του νησιού, οι σχεδιαστές επέλεξαν το Μεσογειακό Ελαιόλαδο, βασικό συστατικό της παραδοσιακής κουζίνας και των οικογενειακών γευμάτων, που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Από την Ανατολή, εμπνεύστηκαν από τις πολύτιμες, αναζωογονητικές ιδιότητες του Χρυσού Μεταξιού, το οποίο μεταφερόταν από την Ασία στη Σικελία μέσω του Δρόμου του Μεταξιού. Κοιτάζοντας στο Νότο, εμπνεύστηκαν από τη Βιταμίνη Β3, η οποία προερχόταν από τα εύφορα χωράφια σιταριού της Αρχαίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της Βόρειας Αφρικής. 
Παθιασμένοι με τα ευρήματά τους, οι σχεδιαστές μετά από μια μακρά διαδικασία συζητήσεων με επιστημονικούς συνεργάτες, δημιούργησαν μια πραγματικά καινοτόμα στρατηγική, βασισμένη στην έρευνα και τη χρήση ενός μοναδικού συμπλέγματος από τα τρία αυτά δραστικά συστατικά. Η ανακάλυψη, το σύμπλεγμα Gold Flavo-Silk Tricomplex™ με χρυσό μετάξι Sericin, είναι το νέο πρωτοποριακό και δραστικό συστατικό, το οποίο αποδεδειγμένα ενισχύει τη φυσική υγρασία του δέρματος και προσφέρει λάμψη για την απόκτηση μιας σαγηνευτικής επιδερμίδας, η οποία χαρακτηρίζεται από ομοιόμορφο τόνο, απαλή υφή και σφριγηλό περίγραμμα. Αυτό το νέο αποκλειστικό σύμπλεγμα διαθέτει ένα μοναδικό εκχύλισμα, το Gold Silk Sericin, ένα μείγμα αμινοξέων και πολυ-πεπτιδίων, που δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της ζωής του μεταξοσκώληκα μέσα στο κουκούλι από το οποίο προέρχεται. Το αποκλειστικό συστατικό Gold Silk Sericin που χρησιμοποιήθηκε στη σειρά Dolce&Gabbana Skincare, συλλέγεται από το πολύτιμο χρυσό κουκούλι. Αναπτυγμένο με φυσικό τρόπο, καλλιεργείται και μαζεύεται με τη χρήση των παραδοσιακών τεχνικών της σηροτροφίας εδώ και πολλούς αιώνες και στη συνέχεια το χρυσό αυτό κουκούλι μετατρέπεται σε καθαρό εκχύλισμα με τη χρήση μιας μοναδικής μεθόδου εννέα βημάτων.
Αντλώντας έμπνευση από τις πολιτιστικές επιρροές της Σικελίας, ένα ειδικό εκχύλισμα Μεσογειακού Ελαιόλαδου επιλέχθηκε για την ικανότητά του να ενισχύει τα ανώτερα στρώματα της δομής του δέρματος. Εμπνευσμένοι από τις βιταμίνες που βρίσκονται στο φυσικό σιτάρι, οι επιστήμονες εμπλούτισαν το σύμπλεγμα αυτό με Βιταμίνη Β3, η οποία όταν εφαρμόζεται τοπικά, ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, αυξάνοντας το ρυθμό απολέπισης και επανόρθωσης του φραγμού του δέρματος. Το Dolce&Gabbana Skincare παρουσιάζει δύο σειρές προϊόντων: την Essential, μια αποτελεσματική τελετουργία για τον καθαρισμό, την τελειοποίηση και την προστασία του δέρματος και την Aurealux μια προηγμένη περιποίηση για την ενυδάτωση και την ανάδειξη της φυσικής λάμψης του δέρματος. 


INFO: Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια σειρά DOLCE&GABBANA SKINCARE στα attica City Link & Golden Hall.
SHARE THIS