Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DOLCE BY DOLCE&GABBANA

Οι μνήμες της παράδοσης και των συναισθημάτων που ξυπνούν τη φρεσκάδα, την κομψότητα και τη νιότη, αποτελούν την έμπνευση του αρώματος Dolce....

news
Οι μνήμες της παράδοσης και των συναισθημάτων που ξυπνούν τη φρεσκάδα, την κομψότητα και τη νιότη, αποτελούν την έμπνευση του αρώματος Dolce. Ένας αέρας αποπλάνησης αιχμαλωτίζεται σε ένα μοναδικό και θηλυκό συνδυασμό από λευκά λουλούδια, με το πλούσιο άρωμα της Λευκής Αμαρυλλίδας, που για πρώτη φορά χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, να αναμιγνύεται με μια γλυκιά φρεσκάδα από φύλλων Νερόλι, για να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο άρωμα που αποπνέει την ευγενή, αισθησιακή ψυχή της Σικελίας.
Το Dolce αντανακλά την εύθραυστη ισορροπία μεταξύ της παλιάς και νέας τεχνοτροπίας στην τέχνη της αρωματοποιίας. Η ίδια αξία στη λεπτομέρεια συναντάται και στην κομψή συσκευασία που παραπέμπει σε vintage άρωμα, αλλά με ένα μοντέρνο σχεδιαστικό ύφος. Το λουλούδι στο καπάκι παραπέμπει στα παραδοσιακά Σισιλιάνικα ζαχαρωτά.
SHARE THIS