Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

ALMA JODOROWSKY NEW LANCOME AMBASSADRESS

Η Alma Jodorowsky αποτελεί ένα τυπικό Παρισινό παράδοξο. Ένα γοητευτικό και απρόσμενο μείγμα χαρακτηριστικών που δεν θα μπορούσε να συνοδεύει τόσο φυσικά καμία άλλη γυναίκα....

news
Η Alma Jodorowsky αποτελεί ένα τυπικό Παρισινό παράδοξο. Ένα γοητευτικό και απρόσμενο μείγμα χαρακτηριστικών που δεν θα μπορούσε να συνοδεύει τόσο φυσικά καμία άλλη γυναίκα. Συγκρατημένη στην πρώτη εντύπωση, αμφιταλαντεύεται από την επιθυμία της να είναι διακριτική, αλλά και να μην επιβάλλει τον εαυτό της, μια έκφραση ευγένειας. Και μετά ένα γενναιόδωρο γέλιο, ζεστό, βαθιά ειλικρινές. Ένας τρόπος να κρατήσει τις αποστάσεις, αλλά όχι χωρίς γενναιοδωρία και ανοιχτή διάθεση απέναντι στους άλλους, το αντίθετο. Ένας συνδυασμός διακριτικότητας και ισχυρής παρουσίας. 

Στυλ, ακόμα μία πολύ Παρισινή λέξη. Κάτι απροσδιόριστο, ένας άγνωστος αισθησιασμός που τα κάνει όλα πιο λαμπερά, μία προσέγγιση με αυτοπεποίθηση και ακρίβεια,  καστανά μάτια που κοιτούν με ειλικρίνεια ανθρώπους και πράγματα. Και επιδερμίδα που της αξίζει η μεγάλη οθόνη, προορισμένη για το φως, το χρώμα, το χαμόγελο, χλωμό δέρμα με ζωντανή ζεστασιά. Η επιδερμίδα Lancôme. Μία ευγενική δύναμη που μένει στη μνήμη. Ομορφιά σαν δώρο αλλά με μετριοφροσύνη. Νεότητα, σαν να προέρχεται από περιόδους του χρόνου στις οποίες θα ήθελε να είχε ζήσει. Και το πιο σημαντικό, γοητεία:  αγνή, που αποπλανά χωρίς να επιδιώκει να ευχαριστήσει, αλλά απλά αφήνει να βασιλεύει η προσωπικότητά της. Η Alma Jodorowsky είναι ένα παράδοξο, όπως οι άνθρωποι που είναι ελεύθεροι. Ένα όμορφο παράδοξο, συναρπαστικό και εξίσου αξέχαστο. 

Όμως η Alma Jodorowsky πάνω από όλα είναι μια καλλιτέχνης, λίγο ροκ, λίγο μποέμ, αρκετά μυστηριώδης, γεμάτη περιέργεια. Παππούς της ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και δημιουργός κόμικς, ο Alejandro Jodorowsky, ένας ευφυής πολυπράγμων που έχει αφήσει την σφραγίδα του σε όλους τους τομείς που ασχολήθηκε, και έχει δείξει την αγάπη του για πειραματισμό και εκτός ορίων δημιουργικότητα. Πατέρας της ο Brontis Jodorowsky, ηθοποιός με εξαιρετική καριέρα στο θέατρο και στη μεγάλη οθόνη. Η Alma Jodorowsky μεγάλωσε σε μία από τις πιο συναρπαστικές καλλιτεχνικές οικογένειες, κοσμοπολίτες και εκλεκτικοί,  των οποίων φαίνεται ότι ο μοναδικός κανόνας συμπεριφοράς είναι να προσεγγίζουν τον κόσμο με ένα τρυφερά ασεβές βλέμμα. Ελευθερία πάντα, ελευθερία να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο και να δημιουργείς την αποκλειστικά δική σου ιστορία. 

Ηθοποιός, αλλά και μουσικός και κατά περίπτωση μοντέλο για πολύ σημαντικούς οίκους μόδας, η Alma είναι η προσωποποίηση ενός πικάντικου και περίεργου Παρισινού πνεύματος, ικανού να δίνεται με το ίδιο πάθος και χαλαρή σοβαρότητα σε πολλούς τομείς  και να βάζει τη σφραγίδα της. Μετά την πρώτη της εμφάνιση στην οθόνη σε ηλικία 15 ετών, σπούδασε στη δραματική σχολή στο Παρίσι και στην Νέα Υόρκη και επέστρεψε στο σινεμά το 2011 με το Eyes find eyes των Jean-Manuel Fernandez και Sean Price Williams. Αφού δοκίμασε την κωμωδία, κάθισε και πάλι στα θρανία στο  La vie d’Adèle του Abdellatif Kechiche μαζί με τις  Léa Seydoux και Adèle Exarchopoulos, και κατόπιν έπαιξε στο Λονδίνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο του Chris Foggin’s Kids in love, ένας φόρος τιμής στους νέους ανθρώπους, από νέους ανθρώπους, μαζί με τους Cara Delevingne και Will Poulter. Πολυτάλαντη καλλιτέχνης, η Alma Jodorowsky συμμετέχει στο μουσικό σχήμα «Burning Peacocks» με τον David Baudart, ένα γκρουπ με ροκ και φολκ επιρροές και  ονειρικές μελωδίες στις οποίες δανείζει την αισθησιακή και ντελικάτη φωνή της.  

H πρώτη της καμπάνια για τη Lancôme με τη συλλογή μακιγιάζ “Happy Holidays” αναμένεται στο τέλος του χρόνου, φωτογραφημένη από τους Mert Alas and Marcus Piggott.
SHARE THIS