Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

L'HOMME SPORT

Από το 2006, όταν κυκλοφόρησε το L’HOMME, συνοδεύει την ανδρική κομψότητα....

news
Από το 2006, όταν κυκλοφόρησε το L’HOMME, συνοδεύει την ανδρική κομψότητα. To 2014, η Anne Flipo και η Juliette Karagueuzoglou, δημιουργούν το L’HOMME SPORT, ένα δυναμικό και ταυτόχρονα τολμηρό άρωμα που αποπνέει υπέρτατο ανδρισμό. Μια πνοή φρεσκάδας που απογειώνεται. 
Το νέο L'HOMME SPORT, ενσαρκώνει την αρρενωπότητα με την υπογραφή του Saint Laurent συνδυάζοντας την ενέργεια με το στυλ. Τη δύναμη με τον αισθησιασμό. Την κίνηση με την πληρότητα. Τη φρεσκάδα με την ένταση.

Δυναμικό και τολμηρό, αυτό το νέο άρωμα δίνει νέα διάσταση στην ξυλώδη και δροσερή αρωματική υπογραφή. "Οι άνδρες δεν θέλουν πια να επιλέγουν ανάμεσα στη φρεσκάδα και την κομψότητα ή στη φρεσκάδα και την ένταση. Θέλουν ένα άρωμα που να είναι ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο και αρρενωπό", "το L'HOMME SPORT δίνει νέα διάσταση στην κομψότητα του αρώματος L'HOMME, στην τόλμη του οίκου Yves Saint Laurent, στη φρεσκάδα ενός σπορ αρώματος και στο γεμάτο αυτοπεποίθηση ανδρισμό που επιζητούν οι μοντέρνοι άνδρες. Έτσι, η φρεσκάδα του αντιπαραβάλλεται με εξευγενισμένες, βαθιές και έντονες νότες" δηλώνουν αντίστοιχα οι δημιουργοί του αρώματος Anne Flipo και Juliette Karagueuzoglou.

Τον αποφασιστικό, δυναμικό και ειλικρινή άνδρα L’HOMME SPORT ενσαρκώνει ο Olivier Martinez με τη χαρακτηριστική μαγνητική γοητεία του. Αποτελώντας το πρόσωπο του L'HOMME Yves Saint Laurent από το 2006, ο δημοφιλής Γάλλος ηθοποιός επιλέχθηκε να ενσαρκώσει και το νέο άρωμα L'HOMME SPORT. 

Για πρώτη φορά, το L'HOMME Yves Saint Laurent προκαλεί ρίγη έξαψης εξερευνώντας τον κόσμο των σπορ. Μια καρδιά που χτυπά σαν τρελή, μια απρόσμενη έκρηξη αδρεναλίνης, μια περιπέτεια με έντονο ρυθμό!
Το νέο εντυπωσιακό φιλμ που συνοδεύει το λανσάρισμα του αρώματος παρουσιάζει τον Olivier Martinez σε ένα νέο ρόλο. Ένας ακαταμάχητα σέξι μοτοσικλετιστής με χαρισματική ροκ γοητεία. Ένας μοντέρνος ήρωας που δεν απολογείται για την αρρενωπότητά του και μας ταξιδεύει με τη δυνατή VINCENT EGLI μηχανή του. Μια πλειάδα αναφορών στους θρυλικούς αστέρες του αμερικάνικου κινηματογράφου πυροδοτούν τη φαντασία του. Διψασμένος για ακραίες αισθήσεις και πάνω απ' όλα ελεύθερος, χαράσσει το δικό του ορίζοντα στην επιφάνεια του νερού, ανάμεσα στη γη και τον ουρανό. Σε αρμονία με τα στοιχεία, απολαμβάνοντας αυτή τη στιγμή και με κίνητρο την έξαψη. Όπως το άρωμά του που αποπνέει την έντονη φρεσκάδα.


SHARE THIS