Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

SPORTY, SEXY, GLAM

Πολυτέλεια, άνεση, απλότητα, αισθησιασμός. Μέχρι να εμφανιστεί ο Michael Kors αυτές οι έννοιες δεν συνυπήρχαν με τη μόδα....

news
Πολυτέλεια, άνεση, απλότητα, αισθησιασμός. Μέχρι να εμφανιστεί ο Michael Kors αυτές οι έννοιες δεν συνυπήρχαν με τη μόδα. Το απλό και κλασικό δεν μπορούσε να είναι εντυπωσιακό και αισθησιακό. Το πολυτελές δεν μπορούσε να είναι ούτε άνετο, ούτε ανέμελο. Το πλούσιο δε θα μπορούσε να είναι σέξι. Το παλιό δε θα μπορούσε να γίνει νεότερο. Το κασμίρι ήταν για το χειμώνα, το βαμβάκι για το καλοκαίρι.
Ως σχεδιαστής και αστέρι της μόδας, ο Michael Kors έχει επιτύχει την τέλεια σύνθεση της αμερικανικής απλότητας και άνεσης με την ευρωπαϊκή πολυτέλεια και λάμψη. Είναι τόσο μοναδικός, είναι ένας σχεδιαστής που σφραγίζει τη δουλειά του με ζεστασιά και χιούμορ. Η ειλικρινής αγάπη για τους πελάτες του διοχετεύεται μέσα από τη μυστηριώδη ικανότητά του να καταλαβαίνει τι θέλουν, από το Παρίσι μέχρι το Τόκιο, τη Νέα Υόρκη μέχρι το Ντάλας.

Τώρα, ο Michael Kors δημιουργεί μια συλλογή με τρία ξεχωριστά αρώματα, όπου το κάθε ένα αντιπροσωπεύει τη διάθεση της γυναίκας Michael Kors. «Η αίσθηση ομορφιάς του Michael Kors είναι μια ανύψωση της πραγματικότητας. Είναι ένας τρόπος για τις γυναίκες να υπογραμμίσουν την κάθε τους διάθεση». Με την πρώτη του παγκόσμια συλλογή αρωμάτων, ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει μια εντελώς πρωτότυπη και μοναδική έκφραση της ομορφιάς. Τρία ιδιαίτερα αρώματα με την υπογραφή του σχεδιαστή, όπου το καθένα έχει δημιουργηθεί προσεκτικά προκειμένου να αντιπροσωπεύει μια από τις 3 εκφάνσεις της γυναίκας Michael Kors: SPORTY, SEXY και GLAM.

INFO: Γνωρίστε από κοντά τη νέα σειρά αρωμάτων Michael Kors από 5/5 μέχρι 10/5/14 στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos.

SHARE THIS