Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DELICATE SEDUCTION

Το Dolce είναι το νέο άρωμα που προαναγγέλλει ένα ταξίδι συναισθημάτων αλλά και αισθήσεων μέσα από την καρδιά του Dolce & Gabbana DNA στην αγαπημένη γη της Σικελίας....

news
Το Dolce είναι το νέο άρωμα που προαναγγέλλει ένα ταξίδι συναισθημάτων αλλά και αισθήσεων μέσα από την καρδιά του Dolce & Gabbana DNA στην αγαπημένη γη της Σικελίας. Το Dolce ανθίζει στις μνήμες των Domenico και Stefano. Στον ίδιο καθρέφτη-αντίκα που κρέμεται στο ραφείο του πατέρα του Domenico στην Polizzi Generosa, κοντά στο Παλέρμο -εκεί όπου σήμερα βρίσκεται το γραφείο των σχεδιαστών- ξαναζωντανεύουν οι αντανακλάσεις των συναισθημάτων και των παραδοσιακών αξιών. Θηλυκό και φρέσκο, το Dolce ενσαρκώνει τη λεπτή ισορροπία μεταξύ της διαχρονικής δεξιοτεχνίας και της καινοτομίας στην τέχνη της σύνθεσης των αρωμάτων. Το Dolce είναι μια προσωπική πινελιά, ένα signature άρωμα. Είναι η επιτομή της απλότητας, αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε χάρη σε μια πολύπλοκη διαδικασία: αντίστοιχη με εκείνη που απαιτείται για να δημιουργηθεί ένα φίνα κεντημένο φόρεμα.

«Η ευγένεια της ψυχής, η κομψότητα των καθημερινών κινήσεων, η χαρά του να μοιράζεσαι από γενιά σε γενιά, η αβίαστη τελειότητα ενός απλού λευκού λουλουδιού. Αυτή είναι η εικόνα της Σικελίας που κουβαλάω μέσα μου και αυτή αποτυπώνεται σε αυτό το εκλεπτυσμένο άρωμα», λέει ο Domenico Dolce. «To Dolce είναι ένα σύγχρονο άρωμα εμπνευσμένο από μια ανάμνηση. Η πρωτοτυπία δεν βρίσκεται ακριβώς στον τρόπο που δημιουργήθηκε -με τη χρήση παραδοσιακών αποσταγμάτων και άλλων, ολοκαίνουργιων συστατικών-, αλλά στο γεγονός ότι αποτελεί την ενσάρκωση ενός νεανικού έρωτα, σε άρωμα. Ένα άρωμα  που θα μπορέσει, χάρη στην αθωότητά του, να διατηρήσει τη νεανική του ζωντάνια», προσθέτει ο Stefano Gabbana.H 20χρονη Καναδέζα μοντέλο Kate King πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του αρώματος, ενώ έχει πρόσφατα παρουσιάσει τις συλλογές ρούχων Prêt-à-Porter και κοσμημάτων των σχεδιαστών. Τα μεγάλα αμυγδαλωτά, καστανά της μάτια και τα ευγενικά χαρακτηριστικά της, αποτελούν την τέλεια ενσάρκωση των σικελικών αξιών στην καρδιά του αρώματος. Ο ρόλος της στην τηλεοπτική καμπάνια του Dolce θα είναι το ντεμπούτο της στην οθόνη. 
Υπογραμμίζοντας τη στενή, προσωπική του εμπλοκή με το άρωμα, ο ίδιος ο Domenico Dolce ήταν ο φωτογράφος της έντυπης διαφημιστικής καμπάνιας, σε συνεργασία με τον Stefano Gabbana σαν Creative Director. Αυτή ήταν η πρώτη του φορά πίσω από το φακό για λογαριασμό ενός αρώματος Dolce & Gabbana. 
Για να ζωντανέψουν την ιστορία του Dolce, ο Domenico και ο Stefano ξαναδημιούργησαν ένα κήπο από λευκά λουλούδια στον τοίχο ενός μεγαλόπρεπου σπιτιού της Σικελίας. Το απαλό, αιθέριο φόντο αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη γοητεία της Kate Κing, απεικονίζοντάς την σαν μια σύγχρονη Angelica - Claudia Cardinale που μόλις έχει σηκωθεί από τον ύπνο: αγνή, φυσικά όμορφη και ντυμένη ακόμα με το λευκό μεσοφόρι της.

Ο Giuseppe Tornatore, σκηνοθέτης βραβευμένος με Όσκαρ και ιδανικός πρεσβευτής του τρόπου ζωής της Σικελίας, κατάφερε να μεταφέρει τον κόσμο του Dolce - όπως και όλα τα συναισθήματα που εμπερικλείει - σε μια εικονική ταινία. Εκεί ο Tornatore ερμηνεύει με κομψότητα τις πιο λεπτές αποχρώσεις της ψυχής.

Η καμπάνια του Dolce αντιπροσωπεύει την επιστροφή του Tornatore στον οίκο, καθώς είχε συνεργαστεί με τον Stefano και τον Domenico στις διαφημιστικές καμπάνιες των πρώτων αρωμάτων Dolce & Gabbana. Και αποτελεί την ιδανική επιλογή για να συλλάβει το πνεύμα, την ιστορία του οίκου, αλλά και την ποίηση του αρώματος Dolce. «Το να κάνεις μια ταινία για τον οίκο Dolce & Gabbana, δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε εμπορική ταινία. Ο Stefano και ο Domenico δεν διηγούνται μια ιστορία, προσφέρουν συναίσθημα: μου ζήτησαν να αναδημιουργήσω μια ατμόσφαιρα λεπτής αποπλάνησης και ένα αίσθημα ευγένειας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε η καμπάνια του Dolce. Όπως η ιστορία ενός φλερτ, μιας αγάπης, μιας μεγάλης δύναμης, μιας ιστορίας για τη δόξα της Σικελίας», λέει ο Giuseppe Tornatore.

Με διαλόγους στην καθομιλουμένη της Σικελίας και σκηνές που διαδραματίζονται συνοδευμένες από ένα πρωτότυπο soundtrack γραμμένο από τον Ennio Morricone, η διαφημιστική ταινία είναι ένας ζωντανός πίνακας της Σικελίας που παρουσιάζει τη ζωή της χώρας σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη διάρκεια του χρόνου, αυτή της συγκομιδής των λεμονιών.
Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την ταινία στην Director's Cut εκδοχή της:
SHARE THIS