Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

A NEW MISS DIOR

Η Natalie Portman πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου DIOR για το νέο άρωμα της σειράς Miss Dior, το δροσερό Blooming Bouquet που αποτελεί φόρο τιμής στην διάσημη λατρεία του Christian Dior για τα λουλούδια....

news
Η Natalie Portman πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου DIOR για το νέο άρωμα της σειράς Miss Dior, το δροσερό Blooming Bouquet που αποτελεί φόρο τιμής στην διάσημη λατρεία του Christian Dior για τα λουλούδια. Υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της Sofia Coppola και τo φωτογραφικό φακό του Tim Walker, η Miss Dior εμφανίζεται μέσα στην καρδιά του οίκου Dior. Ξυπόλητη, κατεβαίνει τις θρυλικές σκάλες του οίκου στην Avenue Montaigne φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, ακαταμάχητη, αφοπλιστική και ενσαρκώνοντας ιδανικά το μεγαλείο της ομορφιάς Dior.Ο ίδιος ο Christian Dior είχε δηλώσει για το ιστορικό άρωμα ότι σκοπός του ήταν να δημιουργήσει ένα άρωμα που θα έντυνε κάθε γυναίκα με τη μυρωδιά της επιθυμίας και ταυτόχρονα θα έβλεπε όλα του τα φορέματα να ξεχύνονται από το μπουκάλι του.

Δείτε την καμπάνια

SHARE THIS