Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

YSL BABY DOLL TRILOGY

Σε παραγωγή των Suzie Q και Léo Siboni d'Onirim, αυτά τα δύο βίντεο προβάλλουν δύο πτυχές της γυναίκας Yves Saint Laurent: τολμηρή και απελευθερωμένη για το Touche Éclat, ελέγχει το φως και παίζει μαζί του, ενώ για το Vernis à Lèvres αποκαλύπτει την...

news
Σε παραγωγή των Suzie Q και Léo Siboni d'Onirim, αυτά τα δύο βίντεο προβάλλουν δύο πτυχές της γυναίκας Yves Saint Laurent: τολμηρή και απελευθερωμένη για το Touche Éclat, ελέγχει το φως και παίζει μαζί του, ενώ για το Vernis à Lèvres αποκαλύπτει την καλλιτεχνική, σαγηνευτική και ροκ πλευρά της. Τα δύο νέα αυτά κεφάλαια συμπληρώνουν την ιστορία που ξεκίνησε το βίντεο για τη mascara Baby Doll, στο οποίο πρωταγωνιστεί μια φαινομενικά αθώα ηρωίδα που παρασύρει το θεατή με τις προκλητικές της σκέψεις.

Touche Eclat: 8 ώρες καλού ύπνου με ένα κλικ
Στο βίντεο για το Touche Éclat βλέπουμε δύο μοντέλα, την Cara Delevingne και την Jourdan Dunn να παίζουν με το φως. Το κλικ του θρυλικού στυλό λάμψης δίνει τον τόνο για έναν ξέφρενο χορό πάνω σε ένα φωτισμένο δάπεδο-σκακιέρα. 
Τη μουσική αυτού του δυναμικού βίντεο δημιούργησε το group Theodore, Paul & Gabriel αποκλειστικά για τον Yves Saint Laurent: είναι μια νέα ροκ και θηλυκή έκδοση του τραγουδιού Tainted Love, που τραγούδησε ο Ed Cobb το 1964.Vernis A Levres: from lips to love
Με μια ερμηνεία αντάξια μιας σπουδαίας ταινίας, το βίντεο για το Vernis à Lèvres αποκαλύπτει μια σκηνή αποπλάνησης, με την Cara Delevingne να αλλάζει ρόλους και φύλο, ανάλογα με την πλευρά του καθρέπτη στην οποία βρίσκεται. "Όλα ξεκινούν από τα χείλη", δηλώνει, σαν να αποκαλύπτει το No.1 όπλο αποπλάνησης που διαθέτει: την εφαρμογή του Vernis à Lèvres, από την απόχρωση Vinyl Rose μέχρι την Rouge Laque.
Η κιθάρα από το Blood των Band of Skulls ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ένταση του διαλόγου και δυναμώνει τη στιγμή που κορυφώνεται το βίντεο, όταν η Cara φιλάει το είδωλό της στον καθρέπτη.

SHARE THIS