Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

PETER PHILIPS JOINS DIOR

Ο Claude Martinez, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των Parfums Christian Dior δήλωσε: «Με ενθουσιασμό καλωσορίζουμε τον Peter Philips στον Οίκο Parfums Christian Dior....

news
Ο Claude Martinez, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος των Parfums Christian Dior δήλωσε: «Με ενθουσιασμό καλωσορίζουμε τον Peter Philips στον Οίκο Parfums Christian Dior. Το ταλέντο του και το μοναδικό, σύγχρονο όραμα του για την ομορφιά είναι αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Peter θα συμβάλλει για ένα ακόμα περισσότερο λαμπερό και εντυπωσιακό Dior Make up».

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα ο ρόλος που μου έχει ανατεθεί από τον Οίκο Christian Dior για το Makeup, του οποίου σέβομαι την τεχνογνωσία, την καινοτομία και τις αξίες του. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με όλη την ομάδα και κυρίως που θα αποτελέσω μέρος του κόσμου του Dior», δήλωσε ο Peter Philips, ο οποίος προέρχεται από τον οίκο Chanel.
SHARE THIS