Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Featured

ANAIS ANAIS #GIRLSTRIBU

Με το #girlstribu ως σλόγκαν και hashtag ταυτόχρονα το Anais Anais, με την καθαρά ρομαντική του φύση, μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε τα αισθήματα και τις σκέψεις μας, να ακολουθήσουμε τα κορίτσια της νέας γενιάς, να ακολουθήσουμε το νέο κίνημα!...

news

Με το #girlstribu ως σλόγκαν και hashtag ταυτόχρονα το Anais Anais, με την καθαρά ρομαντική του φύση, μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε τα αισθήματα και τις σκέψεις μας, να ακολουθήσουμε τα κορίτσια της νέας γενιάς, να ακολουθήσουμε το νέο κίνημα! Απαλό, αγνό, αισθησιακό το Anais Anais είναι από τα πιο θρυλικά ρομαντικά αρώματα. 
Λανσαρίστηκε από τον οίκο Cacharel το 1978 και τα πρώτα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του ήταν το άρωμα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, 35εκ. τεμάχια. Από το 1978 εως το 1982, πάνω από 6.000 κορίτσια απεκτησαν το όνομα Anais. Στη Γαλλία είναι το πρώτο άρωμα που φορούν οι νεαρές κοπέλες και το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που το δοκίμασαν για πρώτη φορά, το έλαβαν ως δώρο.
Σήμερα, οι κόρες των κοριτσιών που χρησιμοποίησαν πρώτες το Anais-Anais είναι νεαρές δεσποινίδες που ανθίζουν και γίνονται γυναίκες, μια γενιά θαρραλέων και δημιουργικών ψυχών που δεν φοβούνται να δείξουν τις ευαισθησίες τους. Αυτά τα κορίτσια γνωρίζουν πως η δύναμή τους βρίσκεται στη θηλυκότητά τους. Έχουν πάθος για την ομορφιά, την αγάπη και ένα διαφορετικό τρόπο ζωής τους!
Αυτά τα κορίτσια, δεν ακολουθούν τα trends, αλλά τα δημιουργούν. Τα κορίτσια του Anais Anais φορούν ό,τι τους αρέσει. Σπάνε τους κανόνες και αγαπούν το vintage γιατί η έκφραση των συναισθημάτων τους, τους δίνει μια αίσθηση εξερεύνησης. Στις πόλεις ταξιδεύουν με τα skateboard. Ενώ στην εξοχή περπατούν ξυπόλυτες. Όπου και αν βρίσκονται θα τις εντοπίσετε από το στεφάνι με λουλούδια που φορούν στα μαλλιά, ανεξάρτητα από το τι κάνουν ή που πηγαίνουν. Μέσα από τη νέα γενιά των θαρραλέων και δημιουργικών κοριτσιών γνωρίστε το νέο Anais Anais!INFO: Το Anais Anais και τα υπόλοιπα αρώματα της CACHAREL θα τα βρείτε στα attica Golden Hall & Mediterranean Cosmos.
SHARE THIS