Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Featured

GET THE OSCAR LOOK WITH KIEHL'S

Η make-up artist Kayleen McAdams χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών Kiehl’s Creamy Eye with Avocado και την ενυδατική κρέμα Ultra Facial Cream στη Jessica Biel πριν από τα Oscars....

news

Η make-up artist Kayleen McAdams χρησιμοποίησε την κρέμα ματιών Kiehl’s Creamy Eye with Avocado και την ενυδατική κρέμα Ultra Facial Cream στη Jessica Biel πριν από τα Oscars. Γιατί ο καλύτερος καμβάς για έναν make-up artist είναι μια υγιής επιδερμίδα! 
Όπως δηλώνει και η ίδια η celebrity makeup artist «ήθελα να δημιουργήσω κάτι φρέσκο, ανάλαφρο και θηλυκό. Το φόρεμα της είχε τόσο όμορφες παστέλ αποχρώσεις κι έτσι ήθελα να παίξω με αυτές και στο μακιγιάζ. Ξεκίνησα την προετοιμασία της επιδερμίδας του προσώπου και των ματιών χρησιμοποιώντας τα Kiehl's Ultra Facial Cream και Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado, ώστε να δημιουργήσω την ιδανική βάση για να «πατήσει» το μακιγιάζ. Τέλος, χρησιμοποίησα στα χείλη της ένα παχύ στρώμα από το Kiehl’s Facial Fuel No-Shine Lip Balm ώστε να ενυδατώσει τα χείλη της όση ώρα εγώ έβαφα τα μάτια της.

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε:
ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ: Kiehl’s Creamy Eye Treatment with Avocado
ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ: Kiehl’s Ultra Facial Cream
LIP BALM: Kiehl’s Facial Fuel No-Shine Moisturizing Lip Balm


INFO: Αποκτήστε τα προϊόντα KIEHL'S στα attica City Link & Golden Hall.
SHARE THIS