Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Featured

MAKE YOUR LIFE EASY

Μια κρέμα CC πολλαπλής δράσης η οποία, εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου, προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα παρέχοντας βαθιά θρέψη....

news
REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10
Μια κρέμα CC πολλαπλής δράσης η οποία, εκτός από διόρθωση χρωματικού τόνου, προσφέρει αντιγηραντικά πλεονεκτήματα και ανακουφίζει την επιδερμίδα παρέχοντας βαθιά θρέψη. Η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 έρχεται να προστεθεί στη συλλογή REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING και διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα περιποίησης της κρέμας προσώπου, μαζί με επιπρόσθετα πλεονεκτήματα: η σύνθεσή της περιλαμβάνει μια τεχνολογία, η οποία αναγνωρίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας και ενισχύει και αναζωογονεί τη φυσική αντίσταση του δέρματος στην εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης. Επιπλέον, η πρωτοποριακή σύνθεσή της περιλαμβάνει καινοτόμες χρωστικές που απελευθερώνουν χρώμα, εξισορροπούν και τελειοποιούν τον χρωματικό τόνο. Η ΝΕΑ REVITALIZING SUPREME GLOBAL ANTI-AGING CC CREME SPF 10 προσφέρει αμέσως ανακούφιση, καθώς παρέχει άμεση φροντίδα και περιποίηση, κάνοντας την επιδερμίδα να αισθάνεται ενυδατωμένη, απαλή και ελαστική. Από την πρώτη στιγμή, η ελαφριά, αιθέρια σύνθεση δίνει όμορφη εμφάνιση και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση που αφήνει την επιδερμίδα με μια φυσική λάμψη που ακτινοβολεί υγεία.

DAYWEAR ANTI-OXIDANT BB CREME SPF 35
Διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις για να ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος, η νέα DAYWEAR ANTI-OXIDANT BB CREME SPF 35 προστατεύει, ενυδατώνει και τελειοποιεί το δέρμα ταυτόχρονα. Είναι μια μη λιπαρή, ελαφριάς-σύνθεσης beauty benefit crème για όλους τους τύπους δέρματος. Φοριέται μόνη της ή κάτω από το μέϊκαπ. Ανάμεσα στα πολλαπλά οφέλη της νέας DAYWEAR ANTI-OXIDANT BB CREME SPF 35 θα ανακαλύψετε και τη μοναδική διάφανη κάλυψη που προσφέρει στο δέρμα για να μειώσει τις ατέλειες και να μεγιστοποιήσει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, ενώ ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα και σταματά την γυαλάδα για ένα όμορφο τελείωμα. Ενισχυμένη με το πιο ισχυρό Super Anti-Oxidant Complex και το Advanced Broad-Spectrum SPF 35 Sunscreen, το δέρμα λαμβάνει ενισχυμένη προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ τα sheer pigments, brightening optics και light-reflective pearls δουλεύουν μαζί για να τελειοποιήσουν το δέρμα. Επιπρόσθετα, ένα ισχυρό μείγμα από balanced hydrators και barrier-boosting lipids προσφέρουν βαθιά, ενυδάτωση διαρκείας. Το δέρμα επιτυγχάνει τελειοποίηση της επιδερμίδας, αφού προστατεύεται ισχυρά και ταυτόχρονα ενυδατώνεται τέλεια ώστε να βοηθήσει το δέρμα να αντισταθεί στα πρώτα σημάδια γήρανσης.


MORE: 17/2 - 22/2/2014 oι σύμβουλοι ομορφιάς της ESTEE LAUDER ενημερώνουν και εφαρμόζουν τις παραπάνω κρέμες στα attica City Link, Golden Hall & Mediterranean Cosmos.
SHARE THIS