Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Featured

DIOR HOMME COLOGNE

Ο Robert Pattinson, το νέο πρόσωπο του Dior Homme, φέρνει έναν casual αέρα αποπλάνησης στην καμπάνια του Dior Homme Cologne. Ελεύθερος, στον αέρα και τον ήλιο....

news
Ο Robert Pattinson, το νέο πρόσωπο του Dior Homme, φέρνει έναν casual αέρα αποπλάνησης στην καμπάνια του Dior Homme Cologne. Ελεύθερος, στον αέρα και τον ήλιο. Δηλώνει την κομψότητα του έξω στη φύση με άνεση και στυλ, σκορπίζοντας τις συμβάσεις και τους περιορισμούς στον άνεμο.
 
Το άρωμα μοιάζει με αυτόν τον άντρα, ένα μοναδικό πεδίο όπου η κομψότητα μπορεί να υπάρξει μέσα στην ελαφρότητα και την ελευθερία. Το θρυλικό άρωμα του cologne έχει ανανεωθεί από τον François Demachy, τον αρωματοποιό οτυ οίκου DIOR, διατηρώντας το διαχρονικό καθαρό χαρακτήρα της.
Μια φρεσκάδα βαμβακιού, εύθραυστη αλλά επίμονη, σοβαρή αλλά και φωτεινή. Μια άσκηση ύφους που αντανακλά την αναζήτηση για εκλεπτυσμένες πρώτες ύλες: περγαμόντο Καλαβρίας, άνθος γκρέιπφρουτ και white musk. Η λιτή πολυτέλεια της στιγμιαίας ευχαρίστησης.To Dior Homme Cologne είναι το καθαρό άρωμα ενός απελευθερωμένου άντρα, φωτογραφημένου από τον Kim Chapiron στη διάρκεια του γυρίσματος της διαφημιστικής ταινίας του Romain Gavras.

SHARE THIS