Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Featured

BODY RESCUE

Οι γιορτές πέρασαν και ήρθε η ώρα της απογραφής των ζημιών... στο σώμα μας! Φτιάξαμε τη λίστα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να επανορθώσετε ο,τιδήποτε μπορεί να βγήκε «εκτός ελέγχου» τις μέρες των γιορτών....

news
Οι γιορτές πέρασαν και ήρθε η ώρα της απογραφής των ζημιών... στο σώμα μας! Φτιάξαμε τη λίστα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να επανορθώσετε ο,τιδήποτε μπορεί να βγήκε «εκτός ελέγχου» τις μέρες των γιορτών. Από μασάζ μέχρι περιποίηση των άκρων και μάσκες ενυδάτωσης ή αποτοξίνωσης, στα Beauty Departments του attica στο City Link και του attica στο Golden Hall, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμείτε για να αποκαταστήσετε οποιαδήποτε ζημιά προκλήθηκε στο σώμα σας κατά τη διάρκεια των γιορτών που μόλις πέρασαν και να ξεκινήσετε τον καινούριο χρόνο γεμάτη λάμψη, δύναμη και ομορφιά!

INFO 
Beauty Bar: τηλ. 211 1802814 (attica City Link)
Beauty Bar: τηλ. 211 181 4015 (attica Golden Hall)
Relaxation Room: τηλ. 211 1814046 (attica Golden Hall)
The Skin Care Room: τηλ. 211 1814098 (attica Golden Hall)


SHARE THIS