Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DOLCE & GABBANA INTENSE

Πρώτα λανσαρίστηκε το Pour Femme, το κλασικό άρωμα στο οποίο ενσωματώνονται οι αρμονίες και οι αντιθέσεις του DNA των DOLCE&GABBANA....

news

Πρώτα λανσαρίστηκε το Pour Femme,  το κλασικό άρωμα στο οποίο ενσωματώνονται οι αρμονίες και οι αντιθέσεις του DNA των DOLCE&GABBANA. Το παραδοσιακό και το σύγχρονο, το πάθος και η μητρότητα, ο πνευματισμός και ο αισθησιασμός - ένας κόσμος όπου όλα συγκλίνουν σε μια τέλεια σύνθεση και είναι αναμφισβήτητα ο κόσμος των DOLCE&GABBANA. 
Τώρα, ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana παρουσιάζουν αυτές τις αξίες στην πιο ισχυρή μορφή τους,  χάρη στο νέο DOLCE&GABBANA Intense. Εμπνευσμένο από τα έντονα eau de parfum του παρελθόντος -χαρακτηριστικά της παραδοσιακής αρωματοποιΐας- το Intense αποτελεί μια μεθυστική γιορτή για τη δύναμη του αρώματος να προκαλεί, να υποκινεί, να προστάζει. Ανατολίτικο,  λουλουδάτο, με προκλητικές νότες, το Intense εξάπτει τις αισθήσεις και υποκινεί το μοιραίο πάθος σε μια επιβλητική αλχημεία εκλεπτυσμένων και έντονα εθιστικών αντιθέσεων. 
«Βαθιά μέσα στην ψυχή της γυναίκας DOLCE&GABBANA βρίσκεται μια ακλόνητη δύναμη: εξουσία και πάθος, γεμάτα ηδονή στην έντασή τους. Τις στιγμές που αυτή η δύναμη αναφλέγεται είναι οι στιγμές για το Intense», δηλώνουν οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana
Το μοιραίο πάθος του νέου αρώματος ενσαρκώνει για μια ακόμη φορά η Γαλλίδα μοντέλο και ηθοποιός Laetitia Casta. Με τα εκφραστικά, κρυστάλλινα γαλάζια μάτια της να ακτινοβολούν κάτω από πυκνές βλεφαρίδες, τα γεμάτα χείλη και τις θηλυκές καμπύλες, η Laetitia Casta μαγεύει με τη μεσογειακή, αισθησιακή γοητεία της.
INFO: 9/12 - 11/1/14: attica Mediterranean Cosmos
Γνωρίστε από κοντά το Intense των DOLCE&GABBANA από εξειδικευμένο προσωπικό.
SHARE THIS