Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

BIOTHERM HOMME AMBASSADORS

N°1 παγκοσμίως στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης, η BIOTHERM HOMME προσφέρει από το 1985 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την ανδρική επιδερμίδα χρησιμοποιώντας τη δύναμη των θαλάσσιων συστατικών σε φρέσκιες και αναζωογονητικές υφές....

news

N°1 παγκοσμίως στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης, η BIOTHERM HOMME προσφέρει από το 1985 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την ανδρική επιδερμίδα χρησιμοποιώντας τη δύναμη των θαλάσσιων συστατικών σε φρέσκιες και αναζωογονητικές υφές.FRANÇOIS GABART
Αναμφισβήτητα ο κορυφαίος ιστιοπλόος της γενιάς του, ο Gabart έγινε ξαφνικά σταρ το 2013 όταν κατάφερε να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να κερδίσει τον πιο δύσκολο ιστιοπλοϊκό αγώνα, τον Vendée Globe, με το 60 feet MACIF, σε ηλικία μόλις 29 ετών. “Ο συνδυασμός ταχύτητας και ικανοτήτων του François είναι η τέλεια έκφραση του σύγχρονου άνδρα BIOTHERM” λέει ο Patrick Kullenberg, BIOTHERM International General Manager. “Δυνατός, αποφασισμένος και με στόφα νικητή.” “Μοιραζόμαστε το πάθος για το υγρό στοιχείο” λέει ο Gabart. “Καθένας μας, με τον τρόπο του, χρησιμοποιούμε τη θάλασσα: εγώ για να κάνω ιστιοπλοΐα και η BIOTHERM για την επιδερμίδα. Είμαι περήφανος που γίνομαι μέλος της οικογένειας BIOTHERM HOMME.”
Η καμπάνια Aquapower με πρωταγωνιστή τον François Gabart θα λανσαριστεί τον Απρίλιο του 2014.BIXENTE LIZARAZU

Θρύλος του ποδοσφαίρου, παρουσιαστής αθλητικών αγώνων και λάτρης των ωκεανών, ο Bixente Lizarazu παρουσιάστηκε επίσης ως νέος πρεσβευτής της BIOTHERM HOMME. Διαθέτει φυσικό χάρισμα που γοητεύει τα πλήθη –εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ένας από τους πιο διάσημους σχολιαστές αθλητικών αγώνων στη Γαλλία και έχει ψηφιστεί “Άνδρας της χρονιάς” το 2011 από το περιοδικό GQ. Όλα αυτά καθιστούν τον Lizarazu ιδανική ενσάρκωση του άνδρα BIOTHERM. Στα 43 του, είναι ακόμα στην κορυφή. “Το χάρισμα του, η ενέργεια και το στυλ του συνθέτουν την επιτομή των αξιών που μοιραζόμαστε στη BIOTHERM” λέει ο Patrick Kullenberg. “Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με αυτόν τον αθλητή-ήρωα και λάτρη των ωκεανών.” Ο Lizarazu δηλώνει: “Χρησιμοποιώ προϊόντα BIOTHERM HOMME εδώ και χρόνια και καθημερινά φοράω την Aquapower. Συνεχώς έρχομαι αντιμέτωπος με τα στοιχεία της φύσης, είτε είμαι στη θάλασσα, είτε είμαι στο βουνό. Μετά από τόσο έντονες μέρες, είναι πάντα ωραίο να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου, για να αποφύγεις την αφυδάτωση.”

Η πρώτη καμπάνια με τον Bixente Lizarazu θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2014 για την Age Fitness.SHARE THIS