Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

LEIGHTON MEESTER FOR BIOTHERM

Το beauty brand πολυτελών προϊόντων περιποίησης BIOTHERM ανακοινώνει την Leighton Meester ως τη νέα διεθνή της πρέσβειρα. Η 27χρονη ηθοποιός αντιπροσωπεύει τη μοντέρνα θηλυκότητα, με μια ανθηρή τηλεοπτική καριέρα....

news

Το beauty brand πολυτελών προϊόντων περιποίησης BIOTHERM ανακοινώνει την Leighton Meester ως τη νέα διεθνή της πρέσβειρα. Η 27χρονη ηθοποιός αντιπροσωπεύει τη μοντέρνα θηλυκότητα, με μια ανθηρή τηλεοπτική καριέρα. H σημαντικότερη στιγμή της ως σήμερα ήταν ο ρόλος της σαν Blair Waldorf στην τηλεοπτική σειρά φαινόμενη “Gossip Girl”.Η BIOTHERM πρωτοπορεί στην βιολογία της επιδερμίδας από το 1952. Αξιοποιώντας τη δύναμη των ζωτικών νερών του πλανήτη, πρωτοπορεί με προϊόντα φροντίδας που δρουν σε βάθος και στην βέλτιστη συνάφεια με την επιδερμίδα. Χάρη στην εξειδίκευσή της στη βιοτεχνολογία, καταφέρνει να ενσωματώνει εξαιρετικά αποτελεσματικά υδάτινα συστατικά σε μοναδικές δροσερές και απολαυστικές υφές για επιδερμίδα υγιή και λαμπερή.


INFO: Τα προϊόντα της BIOTHERM μπορείτε να τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall.
SHARE THIS