Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

VOILETTE DE MADAME

Ο ιστορικός οίκος ομορφιάς και αρωματοποιίας από το Παρίσι, με ιστορία από το 1828 (έτος ίδρυσης) στον χώρο της ομορφιάς, για ακόμη μια χρονιά βρίσκει την απόλυτη πρωταγωνίστριά του στο πρόσωπο της Natalia Vodianova....

news

Ο ιστορικός οίκος ομορφιάς και αρωματοποιίας από το Παρίσι, με ιστορία από το 1828 (έτος ίδρυσης) στον χώρο της ομορφιάς, για ακόμη μια χρονιά βρίσκει την απόλυτη πρωταγωνίστριά του στο πρόσωπο της Natalia Vodianova. Το supermodel από τη Ρωσία υιοθετεί για φέτος έναν αέρα μυστηρίου, "ladylike, αλλά όχι old-fashioned", όπως αναφέρει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Olivier Echaudemaison. Με το απίστευτα καθαρό της πρόσωπο, τα εκφραστικά μάτια, τα αισθησιακά χείλη και το προκλητικό βλέμμα μιας femme fatale, η Natalia αποκαλύπτει την επιθυμία κάθε γυναίκας: να είναι όμορφη και να παίζει το παιχνίδι της αποπλάνησης.INFO: Τα προϊόντα της GUERLAIN μπορείτε να τα βρείτε στο attica στο City Link.
SHARE THIS