Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DOWNTOWN BY CALVIN KLEIN

Το άρωμα DOWNTOWN του οίκου Calvin Klein εξισορροπεί τις ξυλώδεις με τις λουλουδάτες νότες, μέσα σε ένα μοντέρνο αρωματικό ελιξίριο που εμπνέει αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό....

news

Το άρωμα DOWNTOWN του οίκου Calvin Klein εξισορροπεί τις ξυλώδεις με τις λουλουδάτες νότες, μέσα σε ένα μοντέρνο αρωματικό ελιξίριο που εμπνέει αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό. Αφήνει τη μοναδική του αρωματική υπογραφή δημιουργώντας την έκπληξη. Ζωντανεύει τη ζωή της γυναίκας που ζει και κινείται στο κέντρο μια μεγαλούπολης, αισθησιακής και σίγουρης για τον εαυτό της.   

Η ταλαντούχα ηθοποιός Rooney Mara είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του αρώματος. Κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του David Fincher, πρωταγωνιστεί στην εμβληματική, ασπρόμαυρη διαφημιστική καμπάνια, με θέμα τη ζωή μιας νέας γυναίκας, που ζει στη δική της καθημερινότητα, που δεν είναι καθόλου κοινότυπη. Με φόντο την πόλη της Νέας Υόρκης, το σύντομο σποτ αναδεικνύει τον πολύπλευρο κόσμο μιας πασίγνωστης ηθοποιού, που όμως παραμένει πάντα αυθεντική και αληθινή.    

SHARE THIS