Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DRAMATICALLY DIFFERENT NEWS

news

Γνωρίστε από κοντά τη ΝΕΑ Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Το προϊόν που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και το εντάσσουν στην καθημερινή τους περιποίηση ως μέρος του διάσημου Συστήματος Περιποίησης 3-Step της Clinique, επαναλανσάρεται με νέα, ακόμα πιο δραστική σύνθεση. Και αυτό γιατί η Clinique ερευνά συνεχώς για νέα υλικά και νέες τεχνολογίες, δεν εφησυχάζει και ασπάζεται τις εξελίξεις της τεχνολογίας αναζητώντας πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα για την επιδερμίδα μας. 
Η νέα σύνθεση της κρέμας βελτιώνει κατά 54% την αντοχή της υδρολιπιδικής ασπίδας μέσα σε 8 εβδομάδες χωρίς να αλλάζει η διάσημη βελούδινη υφή του προϊόντος. Επίσης, διπλασιάζει τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας άνετη και ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη την ημέρα χωρίς να περιέχει ούτε μία σταγόνα επιπλέον λιπαρά συστατικά. Από κοινού, αυτές οι δυο βελτιώσεις στη σύνθεση του προϊόντος βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρείται υγιής και να αντιστέκεται καλύτερα στις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

SHARE THIS