Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DIOR, THE ART OF COLOR

Για πρώτη φορά στις Arles, ο οίκος Dior -τον Ιούλιο 2017- εγκαινίασε έναν χώρο μέσα στη "Galerie du Cloître" για την έκθεση "Dior, The Art of Color", ένα εκπληκτικό χρωματικό ταξίδι αφιερωμένο στο πάθος του Dior, το χρώμα, με την παρουσία της Bella...

news
Για πρώτη φορά στις Arles, ο οίκος Dior -τον Ιούλιο 2017- εγκαινίασε έναν χώρο μέσα στη "Galerie du Cloître" για την έκθεση "Dior, The Art of Color", ένα εκπληκτικό χρωματικό ταξίδι αφιερωμένο στο πάθος του Dior, το χρώμα, με την παρουσία της Bella Hadid και του Peter Philips. Η εξαιρετικά εξπρεσιονιστική ομορφιά των εκλεκτών ταινιών του Serge Lutens συνυπάρχει αρμονικά με την αισθησιακή και φαντασμαγορική αισθητική του Tyen, καθώς και τις χρωματιστές εικόνες που γεννήθηκαν από τη συνεργασία του Richard Burbridge και του Peter Philips, του σημερινού Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior.

Ο οίκος Dior υποστηρίζει το πρόγραμμα αρχειοθέτησης φωτογραφιών του Ιδρύματος LUMA, το οποίο φέτος τιμά την φημισμένη Αμερικανανίδα φωτογράφο Annie Leibovitz κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Rencontres de la Photographie.

Ο οίκος της λεωφόρου Montaigne γιορτάζει τη συμμετοχή του υποστηρίζοντας μια ρετροσπεκτίβα με τίτλο Annie Leibovitz: τα πρώτα χρόνια 1970-1983 / Archive Project #1 και παρουσιάζει 8.000 ασπρόμαυρες εικόνες της φωτογράφου από τη θρυλική Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1970.
SHARE THIS