Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

ZOE KRAVITZ / THE NEW YSL MAKEUP AMBASSADOR

Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauty ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Zoë Kravitz και την καλωσορίζει στην οικογένεια YSL....

news news

Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauty ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Zoë Kravitz και την καλωσορίζει στην οικογένεια YSL. Έχοντας υπάρξει μούσα YSL Beauty στην Αμερική, η Zoë έχει ήδη μοιραστεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ που φέρουν την υπογραφή του πιο ανατρεπτικού brand μακιγιάζ. Έχοντας πρωταγωνιστήσει και στο YSL Beauty project, "Before the Light", το οποίο παρουσιάζει ταλαντούχους μουσικούς από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιεί τη δύναμη του μακιγιάζ για να εκφράσει και να αποκαλύψει τη προσωπικότητά της στην σκηνή.

"Ο οίκος ομορφιάς YSL ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες μου μάρκες. Η ικανότητα να συνδυάζεις τα πιο κομψά στυλ με μια δόση ανατρεπτικότητας είναι για μένα ένας από τους καλύτερους τρόπους να εκφραστείς μέσα από τη μόδα και την ομορφιά. Τίποτα δεν είναι βεβιασμένο, τίποτα δεν είναι ψεύτικο - αντίθετα όλα είναι τολμηρά και δυνατά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με αυτή τη θρυλική και διαχρονική μάρκα." 
- Zoë Kravitz
Από τις πρώτες της εμφανίσεις, η Zoë Kravitz εντυπωσίασε ενώ χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Variety σαν μια από τις ηθοποιούς που "αξίζει να παρακολουθήσεις". Η πρόσφατη ερμηνεία της στην τηλεοπτική επιτυχία Big Little Lies γοήτευσε το κοινό παγκοσμίως. Είναι ένα ανερχόμενο αστέρι που έχει κεντρίσει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή. 

Με στυλ που γοητεύει, τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας την επιβραβεύουν για τις πρωτοποριακές της εμφανίσεις, λατρεύουν την επιθυμίας της να ανατρέψει τα στερεότυπα και να δημιουργεί looks που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα της. Ένα style icon που μεταδίδει με κάθε insta-ανάρτηση το μήνυμα της σύγχρονης πολυτέλειας. 
Η Zoë Kravitz προκαλεί και διαθέτει τόλμη - φαίνεται πάντα έτοιμη να υπογράψει την κάθε στιγμή της ζωής της αλλά και κάθε επαγγελματική ενέργεια της με αυθεντικότητα, αυτοπεποίθηση αλλά και με σεβασμό ως προς το διαφορετικό. Μια πραγματική καλλιτέχνης εσωτερικά και εξωτερικά. 
SHARE THIS