Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DEFEND YOUR BEAUTY

Η υπεράσπιση της ομορφιάς και της επιδερμίδας σας δεν χρειάζεται μόνο τις κατάλληλες κινήσεις αλλά και τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα....

news news
Η υπεράσπιση της ομορφιάς και της επιδερμίδας σας δεν χρειάζεται μόνο τις κατάλληλες κινήσεις αλλά και τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Με έμπνευση τις πολεμικές τέχνες της Ιαπωνίας, η Shiseido δημιούργησε το Ultimune Power Infusing Concentrate ώστε να εκπαιδεύσει την επιδερμίδα να αμύνεται καλύτερα και να κάνει το δέρμα πιο ανθεκτικό και δυνατό.

Αντλώντας έμπνευση από τη νέα της καμπάνια #selfdefensenow, η Shiseido δημιουργεί το www.defendyourbeauty.gr, προσκαλώντας τις γυναίκες να ανακαλύψουν το δικό τους τύπο περιποίησης.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ρούλα Ρέβη και η Σουζάνα Κεγγίτση, αποτελούν τις 3 ξεχωριστές προσωπικότητες που μοιράζονται μαζί μας τα καθημερινά μυστικά ομορφιάς τους.
Με βασικό όπλο το Ultimune, το Νο1 καινοτόμο προϊόν της Shiseido, δημιουργούν τη δική τους καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, θωρακίζοντας την άμυνα της επιδερμίδας τους.

Τρία video με πρωταγωνίστριες την Τόνια, τη Ρούλα και τη Σουζάνα, παρουσιάζουν έξυπνους τρόπους για να εντάξουμε την περιποίηση στην καθημερινότητά μας σύμφωνα με τον τύπο μας.
Για να ανακαλύψετε το ιδανικότερο πρόγραμμα για τις δικές σας ανάγκες, επισκεφθείτε το www.defendyourbeauty.gr.
Εσείς σε ποιόν τύπο γυναίκας ανήκετε;   Βασικός στόχος της Shiseido είναι να βρει τη λύση ομορφιάς που ταιριάζει στο προσωπικό πρόγραμμα κάθε γυναίκας. Μέσα από 3 ξεχωριστές κατηγορίες στο www.defendyourbeauty.gr μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της άμυνάς σας.

1. Defend your Time: Κάντε το τεστ ομορφιάς, ανακαλύψτε τον τύπο περιποίησης που σας ταιριάζει και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το Νο1 καινοτόμο προϊόν της Shiseido, τον Ultimune Power Infusing Concentrate.

2. Defend your Skin: Μια ξεχωριστή πρόσκληση για να γνωρίσετε από κοντά τις τεχνικές αυτοάμυνας της Shiseido σε επιλεγμένα beauty events.

3. Defend your Body:
Νιώστε την απόλυτη εμπειρία Shiseido, προγραμματίζοντας το δικό σας ραντεβού ομορφιάς στο Shiseido Experience Center καθώς και ένα μοναδικό μάθημα αυτοάμυνας της Ιαπωνικής πολεμικής τέχνης κάτα.

#selfdefensenow

INFO: Τα προϊόντα SHISEIDO είναι διαθέσιμα σε όλα τα attica και online στο www.atticabeauty.gr.
SHARE THIS