Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

POISON GIRL EAU DE TOILETTE: A HOT/COLD FLORAL

To κάλεσμα του Poison Girl Eau de Toilette προς τις αισθήσεις - σε τρεις χρόνους - παίζει πάνω σε μια τολμηρή συνάντηση μεταξύ των αντιθέσεων των πρώτων υλών που το συνθέτουν....

news news
To κάλεσμα του Poison Girl Eau de Toilette προς τις αισθήσεις - σε τρεις χρόνους - παίζει πάνω σε μια τολμηρή συνάντηση μεταξύ των αντιθέσεων των πρώτων υλών που το συνθέτουν.

Ο François Demachy, δημιουργός αρωμάτων του Dior, ενορχηστρώνει ένα καταστροφικά σαγηνευτικό άρωμα, που είναι αιφνιδιαστικό και αισθησιακά μαγευτικό.

"Το Poison Girl Eau de Toilette, είναι δομημένο γύρω από μια δυαδικότητα ζεστού- κρύου. Είναι ένα παιχνίδι αποπλάνησης, με τις νότες από εσπεριδοειδή να ξεπετιούνται, και η παρουσία τους να είναι πολύ αισθητή, σε μια δυνατή λουλουδένια καρδιά, τυλιγμένη στη βανίλια του Tonka Bean. Αυτή η σύνθεση είναι μια ισορροπία στην οποία οι αισθησιακές νότες, όπως του Grasse Rose Absolute, ξεχωρίζουν και χορεύουν ένα λαμπρό σόλο". 
- François Demachy, αρωματοποιός - δημιουργός του Οίκου DiorΈνα δίδυμο από παγωμένα, ζουμερά πορτοκάλια είναι σαν δύο αδελφές που κουβεντιάζουν και κάνουν κομπλιμέντα η μία στην άλλη. Έπειτα, αγκαλιές γεμάτες με αισθησιακά λουλούδια, μας συστήνουν μια  ορμητική ζεστή και κρύα ατμόσφαιρα. Τέλος, στην αισθησιακή και εθιστική υπογραφή του Poison Girl, είναι παρούσες, όπως πάντα, οι νότες του Tonka Bean και της Βανίλιας, που αφήνουν το αισθησιακό και γλυκόπικρο άγγιγμά τους. Αυτό το Poison Girl σπάει τον πάγο, κυριαρχώντας  πάνω στην δύναμη που έχει.

Το Poison Girl Eau de Toilette είναι ένα άρωμα, που συνδυάζει αντίθεση αρωμάτων με φρέσκιες και φωτεινές πινελιές, σε αναμόχλευση για μια λουλουδένια αρχοντιά. Οι αρωματικές νότες καρδιάς δημιουργούν μια δίνη, που βυθίζεται πριν ανέβει στην επιφάνεια, μια διαδικασία χωρίς τέλος.

Μια λουλουδένια νίκηΆμεσo, χωρίς συμβιβασμούς, κόκκινο-καυτό. Αισθησιακό, εθιστικό, καταστροφικό. Το Poison Girl Eau de Parfum είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Αυτό το γλυκόπικρο λουλουδάτο άρωμα επιβεβαιώνει την τόλμη του και τις καμπύλες του. Μια σύνθεση βγαλμένη από την κομψότητα του Dior, που σχεδιάστηκε από τον François Demachy αποφεύγοντας τις υπερβολικά γλυκές και ζαχαρένιες αρωματικές νότες. Μια αισθησιακή παγίδα που στήθηκε από την εισαγωγική νότα του Bitter Orange  για ένα ζουμερό και ελαφρώς οξύ ξεκίνημα. Αυτό ακολουθείται από ένα πλούσιο δίδυμο, του τριαντάφυλλου της Grasse  και του Rose Damascena, επικαλυμμένα με ένα μοναδικά αισθησιακό  Tonka Bean Βενεζουέλας.

Poison Girl: η ταινία, το κορίτσιΚάθε κομμάτι της ακριβώς όσο σέξι ήταν και πριν, η Camille Rowe είναι ένα Poison Girl με καταστροφική αποπλάνηση. Κινείται στον παλμό της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης και αιχμαλωτίζει όλα τα μάτια. Εκείνος είναι δέσμιος της νωχελικής ομορφιάς της. Η virtual εικόνα της πολλαπλασιάζεται  ατέλειωτα. Σέξι, μοντέρνα, Poison!

Απολαύστε ένα μοναδικό dance battle λίγο πριν την κυκλοφορία της επίσημης καμπάνιας του αρώματος:

INFO: Ανακαλύψτε τα αρώματα DIOR σε όλα τα attica.
SHARE THIS