Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

PRADA X PRADA

Τον Σεπτέμβριο του 2016 πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα των αρωμάτων La Femme Prada και L'Homme Prada που αποτελούν την πεμπτουσία των αρωμάτων του οίκου Prada....

news news
Τον Σεπτέμβριο του 2016 πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα των αρωμάτων La Femme Prada και L'Homme Prada που αποτελούν την πεμπτουσία των αρωμάτων του οίκου Prada. Καθένα από τα δύο έχει σκοπό να περιγράψει και να προσδιορίσει την κομψότητα και στους δύο κόσμους του οίκου Prada – γυναικείο και ανδρικό – δίνοντας παράλληλα έμφαση σε έναν αισθησιακό διάλογο και στην επικοινωνία μεταξύ τους. Η ένωση του La Femme Prada και του L'Homme Prada αντανακλά την αντιφατική αλλά και συμπληρωματική φύση των φύλων όπως την προσεγγίζει ο οίκος, καθώς επίσης και τη ρευστή φύση της ταυτότητας αυτής καθ’ αυτής.

«Υπάρχει η ιδέα του L'Homme Prada και του La Femme Prada, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί οι δύο ρόλοι δεν υπάρχουν, είναι πολλαπλοί..»
- Miuccia PradaΣύμφωνα με τα λόγια της Miuccia Prada: «Ήθελα να παρουσιάσω αυτά τα αρώματα μαζί, με την ίδια φιλοσοφία, με τον ίδιο φωτογράφο, έτσι ώστε να μπορούν πραγματικά να ανταλλάξουν ρόλους μεταξύ τους. Έχουμε δύο γυναίκες και δύο άνδρες ηθοποιούς που υποδύονται τρεις ή τέσσερις ρόλους ο καθένας. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα, ότι δεν υπάρχει ένα και μοναδικό είδωλο που αντιπροσωπεύει το όνειρο της γυναίκας ή του άνδρα. Ισχύει βασικά το αντίθετο, ότι δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, τη διαφορετικότητα και ούτω καθεξής.»


#lafemmeprada
#lhommeprada
#pradaxprada


INFO: Τα αρώματα PRADA θα τα βρείτε σε όλα τα attica.
SHARE THIS