Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

TOM FORD GENTLEMEN'S LUXURY SECRET

“Η ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ GENTLEMAN. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.’’ -TOM FORD...

news
Ο ταλαντούχος Aµερικανός σχεδιαστής παρουσιάζει τη σειρά περιποίησης και grooming για τον άντρα, βασισµένη στη δική του προσωπική, καθηµερινή ιεροτελεστία. Άλλωστε, πιστεύει ότι ο σύγχρονος άντρας µπορεί να πετύχει ένα ωραίο look, µε ένα απλό και αποτελεσµατικό πρόγραµµα περιποίησης. Έτσι δηµιουργήθηκε η συλλλογή Tom Ford για άντρες, η οποία περιλαµβάνει προϊόντα, που είναι απαραίτητα για να δείξουν οι κύριοι τον καλύτερο εαυτό τους. Πρόκειται για πολυλειτουργικά προϊόντα, τα οποία περιέχουν συστατικά υψηλής απόδοσης µε ανάλαφρες υφές, που βοηθούν τον άντρα να διορθώσει πιθανές ατέλειες και να αναδείξει φυσικά τον πιο γοητευτικό και αρρενωπό εαυτό του. 

Μέσα από μια πολυτελή περιποίηση από τους TOM FORD BEAUTY Specialists του attica στην Τσιμισκή, ανακαλύψτε τα προϊόντα της συλλογής TOM FORD FOR MEN SKINCARE AND GROOMING σε συνδυασμό με τα σαγηνευτικά αρώματα TOM FORD. Oι TOM FORD BEAUTY Specialists θα μοιραστούν μαζί σας εύκολα και γρήγορα TIPS ανδρικής περιποίησης.


INFO: Γνωρίστε την πρωτοποριακή σειρά για τον άνδρα κλείνοντας το ραντεβού σας στο 2311819121 (Tom Ford corner, attica Τσιμισκή) και απολαύστε μια μοναδική περιποίηση προσώπου. 
SHARE THIS