Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

ΚIEHL'S APOTHECARY PREPARATIONS

H Kiehl’s παρουσιάζει την Apothecary Preparations, ένα νέο επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, με ειδικά παρασκευασμένα συμπυκνώματα περιποίησης που αντιμετωπίζουν τα μοναδικά προβλήματα της επιδερμίδας κάθε πελάτη....

news
H Kiehl’s παρουσιάζει την Apothecary Preparations, ένα νέο επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, με ειδικά παρασκευασμένα συμπυκνώματα περιποίησης που αντιμετωπίζουν τα μοναδικά προβλήματα της επιδερμίδας κάθε πελάτη. Κάθε εξατομικευμένο συμπύκνωμα περιποίησης προσώπου Apothecary Preparations αποτελείται από τρία ξεχωριστά μέρη: τη βάση, το Συμπύκνωμα Ενδυνάμωσης Επιδερμίδας Kiehl’s (Kiehl’s Skin Strengthening Concentrate), και δύο ειδικά επιλεγμένα Στοχευμένα Σύμπλοκα (Targeted Complexes). Τo ένα είναι το Σύμπλεγμα μείωσης ρυτίδων με Βιταμίνη A (Ρετινόλη) και Προ-ρετινόλη (Παλμιτική Βιταμίνη A) και το άλλο το Σύμπλεγμα βελτίωσης υφής με Βιταμίνη F και LHA (Λιπο-υδροξύ-οξύ). Και τα δύο επιλέγονται μετά από μια νέα, αναβαθμισμένη συμβουλευτική και διάγνωση από τον Εκπρόσωπο Πελατών Kiehl’s. 

INFO: Γνωρίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες KIEHL'S στα attica City link, Golden Hall & Τσιμισκή.


SHARE THIS