Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

JO MALONE LONDON: MERRY MISCHIEF!

Μαγεία και πανδαιμόνιο, ονειρική ατμόσφαιρα, άφθονος ρομαντισμός και θέαμα - αυτό είναι το κλίμα που μας βάζει η Jo Malone London,...

news news
Μαγεία και πανδαιμόνιο, ονειρική ατμόσφαιρα, άφθονος ρομαντισμός και θέαμα - αυτό είναι το κλίμα που μας βάζει η Jo Malone London, γιορτάζοντας το βρετανικό στυλ με απρόσμενα αρώματα και με την κομψή τέχνη του δώρου.Η Jo Malone London γιορτάζει το αξεπέραστο βρετανικό στυλ µε απρόσµενα αρώµατα και µε την κοµψή τέχνη του δώρου. Ειδικά στις χριστουγεννιάτικες ηµέρες κάτι τέτοιο µετράει πολύ περισσότερο, γιατί ο λόγος είναι απλός: γίνεται η έκπληξη που γοητεύει, που σκορπίζει χαµόγελα, ειδικά όταν ένας αέρινος πιερότος εµφανίζεται απρόσµενα στο ρεβεγιόν φέρνοντας τα κοµψά off white κουτιά της Jo Malone τυλιγµένα µε µαύρες κορδέλες και ξεσηκώνει την ατµόσφαιρα. Ένας µαγικός κόσµος, σαν γιορτινό τραγούδι, ξετυλίγεται µπροστά στα µάτια σας. Ένας κόσµος γεµάτος µε τα αρώµατα που αναδίδουν η Orange Bitters Cologne, η εξωτική Pomegranate Noir Collection, η ανάλαφρη Mimosa & Cardamon Collection ή η συναρπαστική Cologne Intense Collection. Επίσης, είναι γεµάτος λάµψη, όπως τα κεριά της συλλογής Pine & Eucalyptus Collection, και όχι µόνο: τα µεθυστικά σπρέι για το σπίτι, τα όµορφα diffusers, τα υπέροχα Christmas Ornaments αλλά και η Bathtime Collection ή τα σκανδαλιάρικα Christmas Crackers δίνουν στο δώρο που θα κάνετε στα αγαπηµένα σας πρόσωπα, σε αυτούς που θέλετε να δείξετε την αγάπη σας, την αύρα της πολυτέλειας, µε τη διαχρονική άποψη της Jo Malone. 
Ελάτε λοιπόν στα attica, εκεί όπου θα βρείτε αποκλειστικά τις συλλογές της Jo Malone, και περιπλανηθείτε στο πιο χαρούµενο και σοφιστικέ ταξίδι των Χριστουγέννων, σε µια περιπέτεια γεµάτη χρώµα, ροµαντισµό και θέαµα. Σε µια γιορτή που µόνο η Jo Malone µπορεί να σας παρασύρει. See you there! INFO: Τα προϊόντα JO MALONE είναι διαθέσιμα στα attica City Link, Golden Hall & Τσιμισκή.
SHARE THIS