Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

J'ADORE DIOR

Ο Οίκος Dior παρουσιάζει τη νέα διαφηµιστική καµπάνια για το J’adore καλώντας σε µία επιστροφή στις βασικές αρχές της γυναικείας οµορφιάς....

news news
Ο Οίκος Dior παρουσιάζει τη νέα διαφηµιστική καµπάνια για το J’adore καλώντας σε µία επιστροφή στις βασικές αρχές της γυναικείας οµορφιάς. Μια επιστροφή στην ανάγκη να επαναπροσδιοριστεί η πολυτέλεια µέσα από την αγάπη για τα πρωταρχικά στοιχεία της φύσης που αποτελούν πηγή έµπνευσης αλλά και αναπόσπαστα συστατικά του αρώµατος. Για το J’adore το νερό είναι ο χρυσός της εποχής µας και η Charlize Theron η ιέρεια που το κατακτά, πιο απελευθερωµένη και συνειδητοποιηµένη από ποτέ.

Η απόλυτη µούσα του J’adore Charlize Theron εµφανίζεται σε ένα επιβλητικό σκηνικό µιας τεράστιας, παρθένας έκτασης. Μια εξωπραγµατική έρηµος νερού και πέτρας στο χρώµα της ώχρας, στην οποία ο ουρανός συναντά τη γη. Ισχυρή φύση που εκτείνεται όσο µακριά µπορεί να φτάσει το µάτι, λουσµένη σε µια ζωογόνα βροχή αναγέννησης. Ένα πανέµορφο ζεστό φως που ακτινοβολεί σε κάθε πλάνο.

∆ηµιουργός της ταινίας ο Jean-Baptiste Mondino, ο οποίος από το 1999 σκηνοθετεί τη συναρπαστική ιστορία της γυναίκας του J'adore. «Η ταινία συµβολίζει την αναζήτηση για µια νέα εκδοχή της αλήθειας χωρίς περιορισμούς και χωρίς οτιδήποτε περιττό. Εκεί υπάρχει ένα νέο, ριζικά διαφορετικό ξεκίνηµα. Εκείνη δεν έχει ανάγκη πλέον να αποδρά έτσι όπως είναι εντελώς ελεύθερη, βυθισµένη στο βασίλειο της φύσης, σχεδόν γυµνή και απαλλαγμένη από όλα τα περιττά. Το όραµά της για τον κόσµο είναι ουσιαστικό, ορίζει τι είναι πρωταρχικής σηµασίας: η προστασία του πλανήτη µας και, ειδικότερα, του νερού που είναι ο νέος µας χρυσός. Μας λέει ότι η πολυτέλεια μπορεί να έχει νόηµα», αναφέρει ο Mondino. Σχετικά µε τη συνεργασία του µε την Charlize Theron, δεν κρύβει τον ενθουσιασµό του. "Η Charlize ήταν εκπληκτική. Ως Νοτιοαφρικάνα, ξαναβρήκε τις αισθήσεις που αγαπά. Τον ήλιο, τον άνεµο, και την έρηµο που τη γεµίζουν χαρά. Ήταν εντελώς αφοσιωµένη και πραγματικά συναισθηµατική. Όπως θα φαίνεται στην ταινία, ακτινοβολεί οµορφιά και ευτυχία. Σχεδόν ξυπόλητη, τρέχει ελεύθερα, µε δρασκελιά ζώου, σε έναν ισχυρό ρυθµό κάποιας φυλής. Η µουσική, µια πρωτότυπη σύνθεση, είναι το δυνατό συμπλήρωμα στην αναγέννηση της", τονίζει ο σκηνοθέτης που έχει συνδέσει το όνοµα του µε το J’adore.

Το J’adore, το οποίο δηµιουργήθηκε από τον επικεφαλή αρωματοποιό του Οίκου Dior, François Demachy, έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό το σπάνιο γιασεµί µε τα εξαιρετικά αρωµατικά χαρακτηριστικά, το οποίο προέρχεται από τη Grasse, τη γη των αρωµάτων. "Το J'adore είναι ένα σπάνιο άρωµα αφού αποδέχεται την πρόκληση και ανταποκρίνεται, στο να είναι πολύ εύκολα σαγηνευτικό, έχοντας όµως µια αυθεντική υπογραφή. Να είναι αισθησιακό χωρίς να είναι βαρύ. Είναι µια σύνθεση που συνδυάζει τα αντίθετα και κάνει τις εµβληµατικές λουλουδένιες νότες να είναι απόλυτα ελκυστικές, πρωτότυπες και µυστηριώδεις. Το J'adore εφευρίσκει ένα λουλούδι που δεν υπάρχει", αναφέρει ο François Demachy. 
INFO: Το J'adore από τον οίκο DIOR θα το βρείτε σε όλα τα attica. 
SHARE THIS