Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

LA NUIT TRÉSOR

Το 2015, η Lancôme αποκάλυψε μια νέα πτυχή του Trésor με το La Nuit Trésor Eau de Parfum, μια εθιστική εκδοχή του τριαντάφυλλου που σε υπνωτίζει που φυλακίστηκε σε ένα μπουκάλι που θυμίζει μαύρο διαμάντι....

news
Το 2015, η Lancôme αποκάλυψε μια νέα πτυχή του Trésor με το La Nuit Trésor Eau de Parfum, μια εθιστική εκδοχή του τριαντάφυλλου που σε υπνωτίζει που φυλακίστηκε σε ένα μπουκάλι που θυμίζει μαύρο διαμάντι. Στο δεύτερο οσφρητικό κεφάλαιο αυτού του έπους, η Lancôme παρουσιάζει σήμερα το Trésor La Nuit Eau de Parfum Caresse.Το φιλμ που συνοδεύει αυτό το λανσάρισμα έχει σκηνοθετήσει ο Βρετανός Johnny Green που εξιστορεί τον εξαιρετικά σύγχρονο ρομαντικό μύθο του Trésor. Σε αυτό το νέο φιλμ, το μοντέλο Noah Mills πρωταγωνιστεί πλάι στην ηρωίδα του αρώματος Trésor από το 2010: την ηθοποιό και πρέσβειρα της Lancôme Penélope Cruz, η οποία παραβρέθηκε στο δείπνο λανσαρίσματος και την προβολή του νέου φιλμ που παράθεσε η Lancôme για να παρουσιάσει τη νέα επικοινωνία του La Nuit Trésor στη Μαδρίτη.
SHARE THIS