Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

DAVID BECKHAM X BIOTHERM HOMME

Η Biotherm Homme ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον David Beckham για την ανάπτυξη μιας νέας σειράς προϊόντων ανδρικής περιποίησης....

news
Η Biotherm Homme ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον David Beckham για την ανάπτυξη μιας νέας σειράς προϊόντων ανδρικής περιποίησης. Η συλλογή, που θα περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας καθώς και καθημερινά προϊόντα φροντίδας, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο εθνικός ποδοσφαιριστής της Βρετανίας γίνεται ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής της Biotherm, ξεκινώντας με την καμπάνια του ενυδατικού προϊόντος Aquapower. Ο ίδιος ο Beckham δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία με τη Biotherm Homme και συμπληρώνει "Σκεφτόμουν εδώ και καιρό τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας. Ξεκινώντας τις συζητήσεις με τη Biotherm, η ιδέα μου πήρε σάρκα και οστά. Είναι το ίδιο φιλόδοξοι με εμένα και ανυπομονούμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο τους καρπούς της συνεργασίας μας".

"Η συνεργασία της Biotherm Homme και του David Beckham πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης και να προωθήσει την ηγετική θέση του brand" δήλωσε ο David Fridlevski, Γενικός Διευθυντής της Biotherm. "Είναι η πρώτη φορά που μια ανδρική διασημότητα αυτού του βεληνεκούς δημιουργεί μια συλλογή προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας. Είμαστε υπερήφανοι που ο David Beckham επέλεξε εμάς για την υλοποίηση του οράματός του για την περιποίηση της επιδερμίδας και με χαρά τον καλωσορίζουμε ως νέο πρεσβευτή της φίρμας μας."

Μέσα από τη μακρόχρονη αυτή συνεργασία, η Biotherm Homme και ο David Beckham -κορυφαίο ανδρικό πρότυπο- σκοπεύουν να επηρεάσουν την αντίληψη του ανδρικού πληθυσμού για την περιποίηση της επιδερμίδας. 

INFO: Ανακαλύψτε τα προϊόντα Biotherm Homme στα attica City Link & Golden Hall.
SHARE THIS