Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

EVERY MOTHER COUNTS

news
H Biotherm, η Christy Turlington Burns και ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ιδρύσει η ίδια Every Mother Counts συνεργάζονται με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας για να βοηθήσουν 10.000 έγκυες να γεννήσουν με ασφάλεια και να γίνουν μητέρες. 

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας η Biotherm θα δωρίσει 100.000 δολάρια ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα, εκπαίδευση καθώς και απαραίτητες προμήθειες 10.000 μέλλουσες μητέρες που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η Christy Turlington Burns ίδρυσε τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό “Every Mother Counts” μετά την πολύπλοκη γέννα της κόρης της, στην οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της, ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει γυναίκες ανά την υφήλιο που έχουν δύσκολες γέννες. Για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το κίνημα για την υγεία των γυναικών, η Biotherm θα μοιραστεί το μήνυμα του οργανισμού Every Mother Counts σε όλα τα διαδικτυακά μέσα  που διαθέτει κατά τη διάρκεια του Μαΐου. 

Η Biotherm είναι περήφανη υποστηρικτής της Christy Turlington Burns στην εκστρατεία που ξεκίνησε μετά από μια πολύ προσωπική εμπειρία για να μεταμορφωθεί σε ένα παγκόσμιο κίνημα που στόχο έχει την προστασία της ζωής των γυναικών. 
SHARE THIS