Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

SUMMER IN ITALY

Ο οίκος Dolce&Gabbana παρουσιάζει τη νέα Summer in Italy Make Up Collection 2016, μια συλλογή εμπνευσμένη από τις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις των εσπεριδοειδών της Σικελίας και τη Μεσογειακή ατμόσφαιρα....

news
Ο οίκος Dolce&Gabbana παρουσιάζει τη νέα Summer in Italy Make Up Collection 2016, μια συλλογή εμπνευσμένη από τις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις των εσπεριδοειδών της Σικελίας και τη Μεσογειακή ατμόσφαιρα.Το carretto siciliano (η σικελιανή άμαξα), το σύμβολο του ιταλικού φολκλόρ, αποτελεί ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο που συναντάμε σε ολόκληρη τη συλλογή Dolce&Gabbana Summer 2016. Η μόδα και το μακιγιάζ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διηγηθούν την ιστορία των ιπποτών και των γυναικών του μεσαίωνα, των παραδόσεων και της αγάπης για την ομορφιά, που συλλαμβάνονται στις ανάγλυφες παραστάσεις των carretto (αμαξών).

Η συλλογή make up Summer in Italy εμπνέεται από τις αποχρώσεις των εσπεριδοειδών της Σικελίας και τη Μεσογειακή ατμόσφαιρα: φωτεινά, χαρούμενα και ηλιόλουστα χρώματα για το πρόσωπο, τα χείλη, τα μάτια και τα νύχια αντιπροσωπεύουν την ουσία του οίκου Dolce&Gabbana και δίνουν ζωή στην παιχνιδιάρικη αύρα των ιταλικών καλοκαιριών.Το μοντέλο Vittoria Ceretti αποτυπώνει τέλεια το εκθαμβωτικό μεσογειακό look σε μια σειρά από πορτραίτα φωτογραφημένα από τον Tom Munro, με μακιγιάζ από τη συλλογή Summer in Italy 2016 Make Up, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Tom Pécheux.

INFO: Η νέα συλλογή DOLCE&GABBANA είναι διαθέσιμη στα attica City Link & Golden Hall.
SHARE THIS