Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

MR BURBERRY

Εμπνευσμένο από την μαύρη γκαμπαρντίνα σύμβολο του οίκου Burberry, το νέο άρωμα Mr. Burberry αιχμαλωτίζει την πεμπτουσία του Λονδίνου, μιας πόλης έντονων αντιθέσεων....

news news
Εμπνευσμένο από την μαύρη γκαμπαρντίνα σύμβολο του οίκου Burberry, το νέο άρωμα Mr. Burberry αιχμαλωτίζει την πεμπτουσία του Λονδίνου, μιας πόλης έντονων αντιθέσεων. Παραδοσιακό αλλά και τολμηρό, κομψό αλλά όχι απόλυτα αθώο, συλλαμβάνει στην εντέλεια μια συμπεριφορά και διάθεση με την οποία μπορεί να ταυτιστεί ο σύγχρονος άνδρας της Burberry.

Το Mr. Burberry είναι δημιουργία του Διευθυντή Δημιουργικού Τμήματος και Διευθύνοντος Συμβούλου Christopher Bailey, σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο αρωματοποιό Francis Kurkdjian.

"Το Mr. Burberry αποτελεί τη σημαντικότερη έως σήμερα δημιουργία μας όσον αφορά τα αρώματα για άνδρες. Αντλεί την έμπνευσή του από την γκαμπαρντίνα σύμβολο του Οίκου Burberry και από την πόλη του Λονδίνου, μια πόλη έντονων αντιθέσεων. Συνδυάζει το παραδοσιακό με το τολμηρό και είναι κομψό, αλλά όχι απόλυτα αθώο. Συλλαμβάνει στην εντέλεια μια συμπεριφορά και διάθεση με την οποία μπορεί να ταυτιστεί ο σύγχρονος άνδρας της Burberry", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Christopher Bailey. 

Σχετικά με το ίδιο το άρωμα, ο αρωματοποιός Francis Kurkdjian δηλώνει ότι είναι "μοντέρνο, αλλά με αδιαμφισβήτητη βρετανική δομή, το Mr. Burberry αποπνέει σύγχρονο και αρρενωπό αισθησιασμό". Το Mr. Burberry συνδυάζει κλασικές μυρωδιές της βρετανικής αρωματοποιίας με απροσδόκητα συστατικά, δημιουργώντας ένα αισθησιακό άρωμα με στοιχεία βοτάνων και ξύλου. Σύγχρονο, κομψό και αισθησιακό, το άρωμα κάνει αισθητή την παρουσία του χάρη στις νότες τραγανού, πικάντικου γκρέιπφρουτ αναμεμειγμένου με μια σαγηνευτική βάση γήινου βετιβέρ και καπνισμένου ξύλου guaiac.
Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από την μαύρη γκαμπαρντίνα - σύμβολο του οίκου και τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες του σχεδίου της. Τολμηρό και αρρενωπό, το βαρύ καπάκι θυμίζει τα χαρακτηριστικά κεράτινα κουμπιά της γκαμπαρντίνας, ενώ ο δεμένος στο χέρι κόμπος από αγγλική γκαμπαρντίνα σε μαύρο χρώμα κοσμεί το λαιμό του μπουκαλιού, αποτίοντας φόρο τιμής στο πρωτοποριακό ένδυμα που εφηύρε ο Thomas Burberry περισσότερα από 100 χρόνια πριν.Η καμπάνια του αρώματος είναι δημιουργία του βραβευμένου με Oscar και Turner Βρετανού σκηνοθέτη Steve McQueen, που επέλεξε την πόλη του Λονδίνου για την πρώτη του διαφημιστική ταινία ως τμήμα της καμπάνιας του Mr. Burberry, στην οποία συμμετέχουν ο Βρετανός ηθοποιός και μουσικός Josh Whitehouse και η ηθοποιός και μοντέλο βρετανικής καταγωγής Amber Anderson. Τη μουσική συνέθεσε ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Benjamin Clementine.

To νέο άρωμα συνοδεύεται και από την αντίστοιχη σειρά περιποίησης grooming.


SHARE THIS