Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

D&G SOPHIA LOREN No1

Στον κόσμο της Dolce&Gabbana Make Up, ένα κραγιόν αντιπροσωπεύει την απόλυτη θηλυκότητα. Βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής Dolce&Gabbana Make Up και συμβολίζει την...

news
Στον  κόσμο της Dolce&Gabbana Make Up, ένα κραγιόν αντιπροσωπεύει την απόλυτη θηλυκότητα. Βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής Dolce&Gabbana Make Up και συμβολίζει την ερμηνεία των Σχεδιαστών για την ομορφιά, η οποία εκδηλώνεται με ένα χαμόγελο. Εκείνο το ίδιο αισθησιακό, γενναιόδωρο χαμόγελο που έκανε τη Sophia  Loren την πιο διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό σε όλο τον κόσμο. 
Το  Sophia Loren No 1 είναι κάτι περισσότερο από ένα κραγιόν. Είναι το δικό της χρώμα, είναι η δική της υπογραφή. Είναι ένας φόρος τιμής αγάπης από την Dolce&Gabbana για τη Sophia και για όλες τις γυναίκες. Είναι μία απόχρωση με υπογραφή για τη Sophia - την παγκόσμια ιέρεια ομορφιάς και στυλ και την ενσάρκωση του italianità, του αμίμητου ιταλικού χαρακτήρα. Όταν χαμογελάει εκείνη, όλη η Ιταλία χαμογελάει μαζί της. Η σχέση ανάμεσα στη Sophia και το Sophia Loren No 1 είναι συμβολική και υποβλητική. 

Δημιουργημένο για χείλη τόσο μοναδικά που έγιναν το αντικείμενο του πόθου για μία ολόκληρη εποχή, το Sophia Loren No 1 είναι αφιερωμένο στη Sophia και φέρει την υπογραφή της. Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ιταλίδα ιέρεια θα πρωταγωνιστήσει και στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Dolce&Gabbana. 

«Η δημιουργία του Sophia Loren No 1 είναι ο τρόπος μας για να πούμε, «Ευχαριστούμε Sophia!». Ευχαριστούμε για την ομορφιά της, ευχαριστούμε που υπήρξε παγκόσμια αγαπημένη, ευχαριστούμε που υπήρξε ιέρεια της μεγάλης οθόνης και της ιταλικής ομορφιάς. Ήταν, είναι και θα είναι διαρκής πηγή έμπνευσης για εμάς και σήμερα γιορτάζουμε για εκείνη με δώρο το μοναδικό δικό της κραγιόν.» Domenico Dolce και Stefano GabbanaΤο Sophia Loren No 1 εντάσσεται στην οικογένεια των κραγιόν της Dolce&Gabbana, τα οποία είναι αλάνθαστα κρεμώδη και υπέροχα αρωματισμένα. Το χρώμα το κάνει πραγματικά μοναδικό: ένα φωτεινό κόκκινο του κερασιού δημιουργημένο από τους Σχεδιαστές μαζί με τη Sophia Loren. Αντηχεί και αιχμαλωτίζει το στυλ της, και σχεδιάστηκε ειδικά για να ενισχύσει το βαθύ χρώμα των χειλιών της. Είναι το «δικό της» κόκκινο. 

Η χρυσή συσκευασία αντανακλά τις κλασσικές γραμμές ενός κραγιόν της Dolce&Gabbana Make Up, με την προσθήκη της υπογραφής της Sophia Loren χαραγμένη σε μαύρο χρώμα κατά μήκος της.

Το Sophia Loren No 1 είναι ένα κραγιόν που ενσαρκώνει την Ιταλία, την ομορφιά, την ιστορία του σινεμά και τον οίκο Dolce&Gabbana.

ΙNFO: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAKE UP DOLCE&GABBANA ΣΤΑ ΑΤΤICA CITY LINK & GOLDEN HALL.

SHARE THIS