Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

THEO JAMES, THE BOSS AMBASSADOR

Η τέχνη της αποπλάνησης είναι το σήμα κατατεθέν ενός επιτυχημένου άνδρα, του άνδρα της BOSS. Ενός άνδρα του οποίου η δύναμη και η αυτοπεποίθηση προκαλεί μια αναπόφευκτη έλξη σε όσους βρίσκονται γύρω του. Ο οίκος BOSS Parfums ανακοινώνει...

news
Η τέχνη της αποπλάνησης είναι το σήμα κατατεθέν ενός επιτυχημένου άνδρα, του άνδρα της BOSS. Ενός άνδρα του οποίου η δύναμη και η αυτοπεποίθηση προκαλεί μια αναπόφευκτη έλξη σε όσους βρίσκονται γύρω του. Ο οίκος BOSS Parfums ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία με έναν ηθοποιό που ενσαρκώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τον σταρ του Χόλυγουντ Theo James, πρωταγωνιστή της τριλογίας Divergent. 
Ο Theo James προστίθεται στη λίστα των δημοφιλών ambassadors της BOSS Parfums και θα πρωταγωνιστήσει στη νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια. Η ευφυία, η γοητεία και η ιδιαίτερη ομορφιά του καθιστούν τον James ως τον μοντέρνο άνδρα της BOSS, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι το μυστικό της αποπλάνησης είναι η συμμετοχή όλων των αισθήσεων.
Το νέο άρωμα του οίκου BOSS Parfums, το οποίο θα λανσαριστεί το φθινόπωρο, διαθέτει μια άκρως αρρενωπή και αισθησιακή ευωδία, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο του οίκου στην κατηγορία των αισθησιακών αρωμάτων.
«Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι ο ambassador του νέου αρώματος της BOSS Parfums. Εδώ και πολλά χρόνια θαυμάζω την ικανότητα του οίκου να εξισορροπεί απόλυτα το κλασικό με το μοντέρνο στοιχείο. Η συγκεκριμένη καμπάνια εκφράζει όλες τις αρχές του οίκου BOSS και αντικατοπτρίζει απόλυτα το προσωπικό στυλ και τις επιλογές μου όσον αφορά στην επιλογή ενός αληθινά μοναδικού αρώματος», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Theo James, ambassador της BOSS Parfums.

INFO: Ανακαλύψτε τα αρώματα BOSS σε όλα τα attica.
SHARE THIS