Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

COSMOPOLITE

Για την Cosmopolite, την πρώτη του συλλογή μακιγιάζ με τον Dior, ο Peter Philips κάλεσε τον σκηνοθέτη Pierre Debusschere να αποτυπώσει το όραμά του για την Ομορφιά Dior. Μια ποιητική ταινία – αποθέωση της γυναίκας Dior, σύγχρονης όσο και απροσδόκητης....

news
Για την Cosmopolite, την πρώτη του συλλογή μακιγιάζ με τον Dior, ο Peter Philips κάλεσε τον σκηνοθέτη Pierre Debusschere να αποτυπώσει το όραμά του για την Ομορφιά Dior. Μια ποιητική ταινία – αποθέωση της γυναίκας Dior, σύγχρονης όσο και απροσδόκητης.

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας για το Μακιγιάζ Dior, οραματίστηκε μια πληθώρα εκφράσεων της θηλυκότητας Dior. Μια απίστευτα εκφραστική εικόνα, που δεν μπορούσε παρά να εμπνεύσει τον σκηνοθέτη Pierre Debusschere, φημισμένο για τη μοναδική αισθητική της δουλειάς του. Οι δύο καλλιτεχνικοί κόσμοι συγκρούστηκαν σε μια δημιουργική έκρηξη, συντονισμένοι στην ποίηση της πολυδιάστατης ομορφιάς.

Παίζοντας με τα τρία διαφορετικά looks που δημιούργησε ο Peter Philips, ο εμπνευσμένος σκηνοθέτης επινόησε ένα σύστημα με τρεις διαφορετικούς τύπους φωτισμού, προκειμένου να αποκαλύπτεται σταδιακά το μοντέλο, δημιουργώντας διαφορετικές εντυπώσεις. Έτσι, κάθε look ποικίλει ανάμεσα σε ένα βλέμμα τονισμένο με φωτεινό μπλε, γραμμικό μακιγιάζ και υπογραμμισμένο με μια ψυχρή ασημί σκιά για ένα βλέμμα απλά φωτίσμένο με τις αποχρώσεις της παλέτας 5 Couleurs.Κάθε look αιχμαλωτίζεται από ένα σαρωτικό φως που χρησιμοποιείται συνήθως για τη δημιουργία υγρών, μυστηριακών μεταπτώσεων ανάμεσα στις λήψεις, σαν έχουν λιώσει απευθείας στο δέρμα. Μια άλλη τεχνική, που ονομάζεται "Φως του Κινούμενου Καθρέφτη", εναλλάσσει τη σκιά και το φως στο πρόσωπο, ενισχύοντας το παράδοξο ενός ψυχρού αισθησιασμού που προκύπτει από τους ασημί τόνους.Τέλος, ένα καθαρό, πιο κλασικό φως αιχμαλωτίζει τη φρεσκάδα και τη λαμπερή χάρη του μοντέλου. Με απόλυτη ακρίβεια, οι διαφορετικές εικόνες αναμιγνύονται και επικαλύπτονται, με μια διαδικασία που ονομάζεται οπτική διαστρωμάτωση, η οποία θέτει μία εικόνα μέσα στο περίγραμμα μιας άλλης.

Αυτές οι πολλαπλασιαζόμενες εικόνες εκφράζουν αμέτρητες ξεχωριστές και ταυτόχρονα συνδεδεμένες μεταξύ τους οπτικές γωνίες. Μια φαινομενικά ατέρμονη αναπαραγωγή της θηλυκότητας που αναδεικνύει τις διαφορετικές και συμπληρωματικές πτυχές της. Η έννοια της γυναίκας-Cosmopolite ενσαρκώνεται μέσα σε λίγα μόνο, εκλεπτυσμένα πλάνα με συναίσθημα, ομορφιά και μοναδικότητα.SHARE THIS