Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

JENNIFER LAWRENCE FOR DIOR

Ο οίκος Dior ανακοίνωσε ως νέο πρόσωπο του Dior Addict Lipstick τη βραβευμένη με Oscar ηθοποιό Jennifer Lawrence....

news
Ο οίκος Dior ανακοίνωσε ως νέο πρόσωπο του Dior Addict Lipstick τη βραβευμένη με Oscar ηθοποιό Jennifer Lawrence. 
Η νέα καμπάνια του Dior, στην οποία θα συμμετέχει η ηθοποιός απευθύνεται στις νέες γυναίκες με αυτοπεποίθηση που εκφράζουν τη ζωντανή, σαγηνευτική ατμόσφαιρα του Dior Addict makeup. 
Η Jennifer Lawrence είναι βραβευμένη με Oscar, με το βραβείο καλύτερης ηθοποιού από το Σωματείο Ηθοποιών, και με Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία  ‘Οδηγός Αισιοδοξίας’ (Silver Linings Playbook) του David O. Russell’s. Το 2014, η Lawrence προτάθηκε για το Oscar και απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA για την δουλειά της στην ταινία ‘Οδηγός Διαπλοκής’ (American Hustle). 
Η ηθοποιός απέσπασε το 2010 την παγκόσμια αναγνώριση από τους κριτικούς για την ερμηνεία της στην ταινία  ‘Στην Καρδιά του Χειμώνα’ (Winter’s Bone), η οποία της έδωσε μια υποψηφιότητα για το Oscar  Καλύτερης Ηθοποιού, καθώς και τις υποψηφιότητες για τα βραβεία από το Σωματείο Ηθοποιών, και της Χρυσής Σφαίρας.
Η Lawrence θα πρωταγωνιστήσει στο ‘Hunger Games: Επανάσταση – Part 2’, το τελευταίο μέρος της παγκόσμια επιτυχημένης σειράς. Ταυτόχρονα, θα την δούμε στην ταινία ‘Joy’ που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
SHARE THIS