Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Feautured

KIEHL’S ROCKS

Η μουσική είναι κομμάτι του DNA της Kiehl’s. O ιδρυτής της μάρκας, Aaron Morse, συνήθιζε να παίζει μουσική στο φαρμακείο για να προωθήσει έτσι έναν πιο δημιουργικό τρόπο για να βρεθεί λύση στο εκάστοτε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν...

news
Η μουσική είναι κομμάτι του DNA της Kiehl’s. O ιδρυτής της μάρκας, Aaron Morse, συνήθιζε να παίζει μουσική στο φαρμακείο για να προωθήσει έτσι έναν πιο δημιουργικό τρόπο για να βρεθεί λύση στο εκάστοτε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι χημικοί της Kiehl’s όταν δημιουργούσαν μια νέα σύνθεση. Τιμώντας αυτή την παράδοση, η Kiehl’s διατηρεί μέχρι σήμερα στενή σχέση με μουσικούς και ερμηνευτές και δίνει το παρών σε σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις. 

Φέτος, στο πλαίσιο του φημισμένου παγκοσμίως μουσικού φεστιβάλ Coachella Music Festival, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, 10 & 11 Απριλίου, η Kiehl’s δημιούργησε ένα Pop Up μαζί με άλλες θρυλικές μάρκες όπως η Ray-Ban και η Marshall στο Sparrow Lodge του Palm Springs. Οι Alexa Chung, Jeremy Scott, Haim, Claire Holt, The Misshapes, Taryn Manning και Jack Falahee καθώς και πολλοί άλλοι έδωσαν το παρών και έκαναν μια στάση για να πάρουν τα Απαραίτητα για το Καλοκαίρι από την Kiehl’s όπως την Super Multi-Corrective Cream, την Clearly Corrective Dark Spot Solution, το Hydro-plumping Re-texturizing Serum, το Avocado Eye Treatment και το Facial Fuel Moisturizer.  
SHARE THIS